Altun'dan Boğaziçi Yorumu: Ahlaksızlığı Özgürlük Olarak Pazarlamaya Çalışanlara Müsaade Etmeyeceğiz

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki resim sergisinde yere Kâbe fotoğrafı serilmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Boğaziçi Üniversitesi'nde yapılan sergide Kâbe görselinin yere serilmesiyle ilgili olarak yaptığı paylaşımda "Ahlâksızlığı, kutsallara hakareti, nefreti ve terörü özgürlük olarak pazarlamaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki resim sergisinde yere Kâbe fotoğrafı serilmesinisosyal medya hesabından eleştirdi.

Altun, konu hakkında şu ifadeleri kullandı: 

"Azgın azınlığın özgürlük, eşitlik ve insan hakları sosuyla normalleştirmeye çalıştığı sapkın düşünce ve yaşam tarzının asıl hedefi nesillerimizi ifsat etmektir. Tek motivasyonu ise kutsallarımızı ayaklar altına almaktır. Boğaziçi Üniversitesi’ndeki görüntüler bunun ispatıdır.

​Ahlaksızlığı, kutsallara hakareti, nefreti ve terörü özgürlük olarak pazarlamaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Gözleri kör, kalpleri mühürlü olan bu azgın azınlık aziz milletimizin maşerî vicdanında da mahkûm edilmiştir. Sizin ifsatlarınızı önlemezsek veyl olsun bize!"

 

Boğaziçi Protesto Kabe Altun Fahrettin Altun Açıklama