Alzheimer Hastası, Akrabalarıyla Helalleştikten Sonra Kayboldu

TAKİP ET

Alzheimer hastası Murat Ulaş, akrabalarından helallik istedikten sonra kayboldu.

Alzheimer hastası Murat Ulaş, Bolu'daki evinden çıkarak Gövem köyünde yaşayan yakınlarını ziyarete geldi. Ziyaret sırasında akrabalarından helallik isteyen Ulaş, helalleştikten sonra evden ayrıldı. 

Geç saatlere kadar kendi evine dönmeyen Ulaş'ı merak eden yakınları Ulaş'ı aradı ancak bulamadı. Ulaş'ın kaybolduğunu düşünen yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler ormanlık alanda dürbün ve sesli anons sistemine sahip dron ile Ulaş'ı aradı. Ancak ekipler hiçbir yerde Ulaş'ın izine rastlamadı. 

Daha Önce de Kayboldu

Gövem Köyü Muhtarı Uğur Özcan, Murat Ulaş'ı arama çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Gün içinde Bolu merkezden kayınbiraderinin yanına gezmeye gelmişti. Kendisi 3- 4 aydır Alzheimer hastasıydı. Akşam saatlerinde çıktıktan sonra eve dönmedi. Biz gece saat 03.00'e kadar jandarma ve AFAD ekipleriyle aradık ama sonuca ulaşamadık. Ailesinden 1-2 kişi helalleştiğini söyledi.

Şu an aramalar devam ediyor. Bundan 3- 4 yıl önce Bolu'daki evinden çıkıp gitmiş. 3 gün sonra Çıkınlar Mahallesi'nde bulunmuş. 4- 5 ay önce ailesiyle geçimsizliği olmuştu. Eşinden 2 ay ayrı kaldı. Daha sonra birleştiler" dedi.

 

Alzheimer hastası Murat Ulaş helalleştikten sonra kayboldu bolu akraba