Amazon Prime 13-14 Ekim'deki Kritik Etkinliğe Hazırlanıyor

TAKİP ET

Türkiye'de ilk kez bu yıl uygulanacak Amazon Prime için 13-14 Ekim'de gerçekleştirilecek etkinlik için geri sayım başlatan Amazon Türkiye, satış ortaklarıyla buluştu.

Amazon Türkiye bugün ikinci satış ortağı toplantısını gerçekleştirdi. Türkiye’de eylül ayında hizmete sunulan Amazon Prime ile ilgili detaylarla birlikte, Amazon Prime hizmetinin müşterilere ve Amazon Lojistik ile satış ortaklarına sunduğu avantajlar toplantının gündem maddeleriydi.

Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott satış ortaklarına organizasyonun detaylarını anlatarak şunları söyledi:

“Eylül ayında Türkiye’de hizmete giren Amazon Prime, binlerce üründe alışveriş ayrıcalıkları, Prime Video ile ödüllü dizi, film ve Amazon Originals içerikleri, Prime Gaming ile birçok oyun, oyun içi ayrıcalık ve Twitch.tv kanal aboneliğinin yanı sıra Prime Day gibi üyelere özel indirimler sunan ayrıcalıklı bir üyelik programı. Türkiye, Amazon Prime hizmetinin sunulduğu 20. ülke ve diğer ülkelerdeki tecrübelerimize dayanarak, Amazon Prime hizmeti ile müşterilere sunulan hızlı gönderim seçeneklerinden faydalanma imkanına sahip olan satış ortaklarımızın satış rakamlarında artış olabileceğini söyleyebilirim. Tüm satış ortaklarımızı Amazon Lojistik’e dahil olarak Prime üyelerine ulaşmaya ve bu muhteşem fırsattan faydalanmaya davet ediyorum.”

amazon amazon prime üyelik ne kadar hangi yapımlar olacak abd amerikan teknoloji şirketi netflix türkiyede kullanıma girdi amazon prime üyelik ücreti ne kadar