Amazon Prime Day İndirimleri Başladı

TAKİP ET

Bugün başlayan Amazon Prime Day indirimleri bu yıl 21-22 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Her yıl dünya çapında gerçekleşen ve binlerce Prime üyesine fırsatlar sunan Amazon Prime Day indirimleri bugün başladı. 21-22 Haziran tarihlerinde geçerli olacak indirimlerden Prime Day boyunca Amazon Prime üyeleri faydalanacak.

Bu yıl indirim günleri kapsamında Prime Day Show'da Billie Eilish, H.E.R. ve Kid Cudi konserleri erişime açılacak. Ayrıca konserlerden faydalanmak için Prime üyesi olma şartı aranmayarak tüm Amazon müşterilerine 30 günlük erişim hakkı verilecek.

Amazon Prime Video ile popüler dizi ve filmlerin izlenebileceği indirim günlerinde  TV, hoparlör soundbar, kulaklık ve projektör gibi ürünler de uygun fiyatlarda sunulacak. 

Prime Video, Prime üyelerine “Underground Railroad”, “Tom Clancy’s Without Remorse”, “Solos”, “Panic”, “Incinvible”, “Them”, “Steven Gerrard’s Make us Dream”, “Coming 2 America” ve “P!NK: All I Know So Far” gibi popüler Amazon Originals içeriklerini sunacak. İçeriklere Türkçe altyazı seçeneğiyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla erişim sağlanabilecek. 

Bedava ve Hızlı Kargo

Ayda 7.90 TL karşılığında üyeliğini başlatabilen ve 30 günlük deneme süresinden faydalanabilen Prime üyeleri, bedava ve hızlı kargo gibi özelliklere de sahip olabiliyor.

Ayrıca Prime üyelerine özel indirimler, Prime Gaming aracılığıyla ücretsiz oyunlar, oyun içi ayrıcalıklar ve her ay bir Twitch yayıncısının kanalına abonelik gibi ayrıcalıklar sunuluyor.

 

amazon prime day indirim film video kargo bedava ücretsiz müşteri tarihleri ne zaman bugün yarın 21 22 haziran bu yıl billie eilish kid cudi konser oyun film içerik