Amcasının 16 Yaşındaki Kızını İkinci Eş Olarak İsteyen Cani Reddedilince Kurşun Yağdırdı

TAKİP ET

Evli ve çocuk babası Aslan Karakaş (37) amcasının 16 yaşındaki kızı E.K.'yi ikinci eş olarak istedi, isteği reddedilince gözü döndü.

Babasını 12 yıl önce kaybeden E.K., kendisini uzun bir süredir ikinci eşi yapmak isteyen ve hayatı kendisine zindan eden amcasının oğlu, evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş tarafından kurşunlandı.

13 hane bulunan ve hemen herkesin birbiriyle akraba olduğu Diyarbakır Bismil'in Derik köyü Selamet mezrasında yaşayan E.K.'nın babasının ölümü sonrasında amcasının oğlu Aslan Karakaş tarafından yoğun baskı gördüğü, Aslan Karakaş'ın E.K.'nın evinin etrafında silahıyla dolaşarak "Sen benim olacaksın, başkasıyla evlenirsen seni de onu da öldürürüm" diyerek tehdit ettiği ve E.K.'nin annesinin Aslan Karakaş'ı şikayet etmesine rağmen gördüğü baskı ve tacizler nedeniyle şikayetini geri çekmek zorunda kaldığı öğrenildi.

E.K.'ye yaptığı baskı ve uyguladığı tacizlerle daha 7. sınıftayken okulunu bırakmak zorunda bırakan Aslan Karakaş'ın eşinin E.K.'nin annesine gelerek "Kızını bize ver, ben onun için ev alır döşerim" diyecek kadar ileri gittiği ancak E.K.'nin annesinin onu kovduğu öğrenildi.

Son olarak, gördüğü baskılar nedeniyle evinin balkonuna dahi çıkamaz hale gelen E.K. bir arkadaşıyla evlenmeye karar verince, gözü dönen 37 yaşındaki evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş tarafından evlerinin önünde kurşunlandı. 4 Şubat 2021 günü gerçekleşen olayda Aslan Karakaş, E.K. ve annesini evlerinin önünde otomobile binecekleri esnada hedef aldı. Bedenine 3 kurşun isabet eden E.K. hastaneye kaldırılırken araçlarında ise tam 30 kurşun izi sayıldı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan E.K. bir hafta sonra kendine geldiğinde saldırıyı gerçekleştirenin Aslan Karakaş olduğunu söylese de saldırgan sapık Aslan Karakaş'ıın tüm aramalara rağmen bulunamadığı bildirildi.

Yaşananları “Aslan Karakaş, kız kardeşimi kendisiyle evlenmesi için zorluyordu. Evlenmezse onu öldüreceğini söylediğine defalarca şahit oldum. Bu adam yüzünden kız kardeşim okulu bırakmak zorunda kaldı. Aslan Karakaş, köyün ortasında elinde silahla dolaştığı için kardeşim evden bile dışarı çıkamıyordu. Daha önce de şikâyette bulunduk. Ancak jandarma bu şikayeti dikkate almadı. Karakaş’ın ailesi tarafından tehdit edildiğimiz için şikâyetimizi geri çekmek zorunda kaldık" sözleriyle anlatan E.K.'nin ablası Hamdiye Gül ise olanlara “Adamın evi arandığında bir sürü ruhsatsız silah çıktı. Balıkesir Susurluk’taki ablasında kaldığını duyduk. Mardin’de de dayıları var. Kardeşim orada can çekişirken Aslan Karakaş’ın eşi Remziye Karakaş, anneme para teklif edip şikâyeti geri çekmesini istedi. Bütün akrabalar annemi ve bizleri suçluyor ‘Neden vermediniz kızı, bak ne oldu’ diye. Kimse bu adama dur demedi. O kadar pişmanız ki hiçbirimiz bir şey yapamadık. Hepimiz suçluyuz. Başka yerde olsaydı herkes ayaklanırdı ve o adam yakalanırdı” diyerek isyan etti.

Amcasının 16 Yaşındaki Kızını İkinci Olarak İsteyen Cani Reddedilince Kurşun Yağdırdı