Ameliyatlarla BTS'nin Yıldızına Benzemeye Çalışan İngiliz Fenomen: Koreli Gibi Hissediyorum

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Oli London, BTS yıldızı Jimin'e benzemek için girdiği ameliyatların ardından son görüntüsünü paylaştı.

K-pop hayranı olduktan sonra vücudunu kendisine aitmiş gibi hissetmediğini söyleyerek defalarca ameliyat olan İngiliz sosyal medya fenomeni Oli London, takipçileriyle son görüntüsünü paylaştı. 

Ünlü Güney Koreli grup BTS yıldızı Jimin'e benzemek için bıçak altına yatan London, artık kendisini 'Koreli' gibi hissettiğini söyledi.

Kendisini 'transracial' ( bir ırktan daha fazlasına ait olma veya insanın kendisini doğduğu ırktan başka bir ırka ait hissetme durumu) olarak tanımlayan London, son görüntüsünü paylaştığı videosunda ''Bu söyleyeceklerim bazıları için kafa karıştırıcı olabilir ama uzun süredir yanlış bedene tıkılıp kaldım. Nihayet bir Koreli oldum, bundan da büyük mutluluk duyuyorum'' dedi.

Söz konusu videoyu gören sosyal medya kullanıcıları ''Irk değiştirilebilir bir şey değildir'' diyerek London'a tepki gösterdi. 

Konuyla ilgili başka bir video daha paylaşan London, "Kendimi Koreli olarak tanımlıyorum, Koreli gibi görünüyorum, Koreli gibi hissediyorum. Benim kültürüm, memleketim orası" şeklinde konuştu.

 

 

bts ingiliz sosyal medya fenomeni oli london jimin estetik koreli