Amerika'da Koşu Bandından Düşen Kadın Öldü

TAKİP ET

Amerika'da spor salonunda koşu bandından düşerek başını çarpan dört çocuk annesi kadın hayatını kaybetti.

Washingtonlu dört çocuk annesi bir kadın, spor salonunda koşu bandında koşarken düşüp başını çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yerel medyanın haberine göre 36 yaşındaki Delrie Rosario, Kent'teki spor salonunda meydana gelen olay esnasında kız kardeşiyle birlikte egzersiz yapıyordu.

Yerel haber kanalına konuşan Marissa Woods, kız kardeşiyle birlikte neredeyse her gün spor salonunda koşu bandı kullandıklarını söyledi ve Rosario'nun ölümünü "tuhaf bir kaza" olarak tanımladı.

Kız kardeşi Woods, olayı "Makineyi yavaşlatmaya çalıştı. Belki bir adımı kaçırmıştır diye düşündüm, bir anda yere yığıldı ve başını makineye çarptı." diyerek özetledi.

Rosario başını çarptıktan sonra baygınlık geçirirken kız kardeşi panikle etraftan yardım istemeye çalıştı.

Diğer spor salonu müşterileri yardım etmek için ayağa fırladı ve Rosario yerel bir hastaneye götürüldü, ancak kurtarılamadı.

Woods, kız kardeşinin geride dört çocuk bıraktığını ve onlara bakmak için iki işte çalıştığını, çocuklarını her şeyin üstünde tuttuğunu söyledi.

Woods, "O her şeyden önce bir anneydi, yaptığı her şeyi çocukları için yaptı, çocukları için çok çalıştı." dedi

Aile, Rosario'nun ölümünden önce organ bağışçısı olmayı seçmiş olması ve ölümünden sonra da başkalarının hayatını kurtarıyor olmasıyla teselli buluyor.
 

Spor salonu Kaza Koşu bandı Amerika