Amerika'da Yeni Komplo Teorisi: Springfield'da 'Kuşlar Gerçek Değil' Mitingi Yapıldı

TAKİP ET

Komplo teorileri cenneti Amerika'da kuşların gerçekte var olmadığına yönelik bir komplo teorisini savunan bir grup miting düzenledi.

Amerika'da ortaya çıkan "Kuşlar Gerçek Değil" grubu, dikkat çekebilmek ve iddialarına taraftar toplayabilmek amacıyla Missouri eyaletinin Springfield kentinde bir miting yaptı.

Topluluk eskiden gerçekten var olan kuşların 2001'de hükümet tarafından tamamen yok edildiğini ve değiştirildiğini savunuyor.

Grup hükümetin kuşları tamamen katlederek yerine vatandaşları takip etmek amacıyla robotik kuşlar kullanmaya başladığını ileri sürüyor. 

Instagram'da faaliyette bulunan Birdsarentreal hesabı, bu iddiaları şu ifadelerle anlatıyor:

"Her şeyin başladığı yer. 26 Ekim 2001” yazdı. “Aldatıcı ve hain Vatanseverlik Yasası’nın kongreden geçtiği gün. Bu korkunç videoları toplum içinde izleyemiyorum, öfkeden kontrolsüzce titriyorum.

Hükümet 2001 yılında son gerçek kuşu öIdürdükten sonra, bu kasetlerde gösterildiği gibi, ilk prototip kuş dronlarının beta sürümlerini yayınladılar. 27 Ekim 2001’de PEARL LİMANI’NIN gerçekleşmesi NE TESADÜF. Yine de kimse bağlantıyı kuramıyor gibi görünüyor. Koyunlar.

Bana yanlış bilgilendirilmiş deyin, aptal deyin, eğitimsiz deyin, umurumda değil. Sırf ‘liseye’ gitmemiş olmam, daha az zeki olduğum anlamına gelmez. Hepiniz gibi beyni yıkanmış ve kurumsallaşmış değilim. Biliyorum ki #UYANIĞIM ve bir gün hepiniz göreceksiniz."

İnsanı dumura uğratan komplo teorisine göre ABD Başkanı J. F. Kennedy de ilk üretilen kuş robot TurkeyX500 robotunu gördükten sonra projeye karşı çıktığı için öldürüldü.

Amerika'da Yeni Komplo Teorisi Springfield'da 'Kuşlar Gerçek Değil' Mitingi Yapıldı