Anadolu Ajansı Başıboş Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Kadını Haber Yaptı

TAKİP ET

Anadolu Ajansı, Konya'nın Doğanhisar ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan kadını haber yaptı.

Konya'nın Doğanhisar ilçesindeki Deşçiler Mahallesi'nde sabah saatlerinde evden çıkan Tuğba Biçer'in (38) etrafını başıboş köpekler sardı. Köpeklerin saldırısını bertaraf etmek için bağıran kadın, geri dönüp kaçmaya çalışırken yere düşüp yaralandı. Kısa süre sonra mahalle sakinlerden bir kişinin yardımıyla başıboş köpeklerden kurtulan yaralı kadın, Doğanhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlk müdahalesinin ardından Doğanhisar'dan Akşehir Devlet Hastanesine sevkedilen Biçer, ekmek almak için evden çıktığını, ardından çok sayıda köpeğin saldırdığını söyledi.

Köpeklerden kaçarken kafasını çarptığını ve burnundan kan geldiğini söyleyen Biçer, "Beni bir bakkal kurtardı. Lütfen bu köpeklerin toplanmasını istiyorum. Çocuklarımız okula gidemez oldu. Eğer bir el atılırsa çok memnun olacağız. Çocuklarımız da rahat gelip gidecek." dedi. 

AKP Türkiye'sinde bir vatandaşın başıboş köpekler tarafından saldırıya uğramasından ziyade, devlete (hükümete) bağlı Anadolu Ajansı'nın bu haberi yapması daha çok dikkat çekti. 

anadolu ajansı sokak köpekleri başıboş köpekler başıboş köpek sorunu