Anadolu Efes, Baskonia Galibiyetiyle İlk 4'ü Garantiledi

TAKİP ET

THY EuroLeague'de ülkemizi temsil eden Anadolu Efes grup aşamasında sondan bir önceki maçında Baskonia'yı uzatmaya giden maçta 111-101 mağlup ederek ilk 4'te kalmayı garantiledi.

Anadolu Efes, THY EuroLeague'in 33. haftasında İspanyol ekibi Baskonia'ya konuk oldu. Play-off biletini salı günü kapan lacivert-beyazlılar, ilk 4 içerisinde yer alarak saha avantajını elde etmek yolunda önem taşıyan maçtan 111-101 galip ayrıldı. Nefes kesen maçın normal süresi 92-92 tamamlanırken, uzatmada etkili bir oyun ortaya koyan lacivert-beyazlılar mücadeleden zaferle ayrılmayı başardı.

Efes bu sonuçla EuroLeague'de bu sezonki 22. galibiyetini elde ederken, play-off yolunda yara alan Baskonia ise 15. kez yenildi.

Diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise THY Euroleague'in 33. haftasında Cuma günü İspanya'nın Barcelona takımıyla karşılaşacak. Son kalan iki maçını da yenme hedefiyle sahaya çıkacak olan Fenerbahçe de ilk 4'te yer alarak saha avantajı elde etmek istiyor. Fenerbahçe play off oynamayı ise garantilemiş durumda.

euroleague efes euroleague ergin ataman anadolu efes anadolu efes euroleague efes baskonia efes ilk 4 efes play off fenerbahçe play off fenerbahçe basketbol fenerbahçe beko fenerbahçe ülker fenerbahçe euroleague