Anahtarı Evde Unutunca Komşusunun Balkonundan Sarkarak Evine Girmeye Çalışan Emekli Öğretmen Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Anahtarını evde unutunca komşusunun balkonundan halat yardımıyla sarkarak evine inmeye çalışan emekli öğretmen 3. kattan düştü.

Erzurum'un Palandöken ilçesinde meydana gelen olayda yeni emekli olduğu belirtilen öğretmen Reşat Coşkun (53), anahtarını evinin içinde unutunca çilingir çağırdı.

Ancak çilingiri beklemeyen Coşkun, üst kat komşusunun balkonundan halatla sarkarak kendin balkonuna inmeye çalıştı.

Beline bağladığı halat 3. kattan sarktığı sırada açılan öğretmen o yükseklikten yere çakıldı.

Bir ay önce emekli olduğu belirtilen Reşat Coşkun'un yere düşmesi üzerine sevk edilen sağlık ekibi Coşkun'un oracıkta yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Coşkun'un yakını olduğu belirtilen Ömer Kaya, "Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden kısa bir zaman önce emekliye ayrılan hocam, anahtarı kapının üzerinde unutuyor. Çilingiri çağırıyorlar. Çilingir gecikince, 'Ben üst kattan inerim' deyip halatı beline bağlıyor ve inerken halat çözülüyor ve düşüyor. Kendisinin 3 çocuğu var. Yaklaşık 6 ay önce de trafik kazasında kızının nişanlısını yani damadını kaybetmişti. Buradaki evini de satmış ve şehir merkezinden yeni bir ev almıştı. Cumartesi günü de oraya taşınacaklardı, nasip olmadı" ifadelerini kullandı.

Anahtarı Evde Unutunca Komşusunun Balkonundan Sarkarak Evine Girmeye Çalışan Emekl i Öğretmen Hayatını Kaybetti