Anayasayı Askıya Alan Cumhurbaşkanına Yakışan Danışman: İblisin Evladı, Mürted Zındık

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, Fatih Altaylı'yı hedef aldı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Altaylı'ya hakaretlerini sıraladı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, Fatih Altaylı'ya öfke kustu. Gazeteci Fatih Altaylı'ya hakaretler saydıran Başdanışman Saral, Altaylı'ya mürted zındık dedi. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral X hesabında yaptığı paylaşımda Fatih Altaylı'yı hedef aldı. 

Fatih Altaylı'nın İslama ve Kuran'a hakaret ettiğini iddia eden Saral, ajan olarak nitelendirdiği Altaylı'nın yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fatih Altaylı'ya 'iblisin evladı' diyerek tepki gösterdi. 

Anayasayı askıya alan Cumhurbaşkanı'nın Başdanışmanı, aynı anayasaya güvenerek hakaretlerini sıraladı. 

Başdanışman Saral'ın X paylaşımında şu ifadeler yer aldı: 

"Fatih Altaylı denen insan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı herhalde kendini Hollanda ya da Danimarka'da yaşadığını zannediyor...İslama ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı aksi halde müslümanların infialine sebebiyet verecek nahoş olaylar yaşanabilir.Ajan olarak bu ülkede müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır."

 

fatih altaylı anayasa mahkemesi oktay saral cumhurbaşkanı başdanışmanı