Anayasayı Yok Sayan, Atatürk'ün Türk Olmadığını İddia Eden Kürtçü, Diyanet-Sen'i Ziyaret Etti

TAKİP ET

"Türk Tabipler Birliği kapatılmalı, Kürt Tabipler Birliği kurulmalı" diyen Kürtçü terör yandaşı Sıdkı Zilan, Diyanet-Sen'i ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın "yok hükmünde olduğunu" söyleyen, Büyük Türk Başbuğu Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk olmadığını iddia eden, "Türk Tabipler Birliği kapatılmalı, Kürd Tabipler Birliği kurulmalıdır" diyen bir Kürtçü, yaklaşık 90 bin üyesiyle Türkiye'nin en büyük Diyanet ve Vakıflar Hizmet Kolu sendikası olan Diyanet-Sen'in Diyarbakır şubesini ziyaret etti.

Diyanet-Sen'in Diyarbakır şubesini ziyaret eden Sıdkı Zilan, Şube Başkanı Ömer Evsen ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Yavuz'a başarılar dilediğini açıkladı.

Türkiye'de Alenen Kürtçülük Yapmak Serbest mi?

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde aldığı eğitimin ardından avukatlık yapmaya başlayan Sıdkı Zilan, Refah Partisi ve Saadet Partisi'nde aldığı görevlerin ardından 2000'li yıllarda Kürtçülük faaliyetlerini hızlandırdı.

"Kürdistan Kurulmalı"

Zilan bu dönüşümü kendisi şöyle açıklıyor:

"Belucistan ve Kürdistan kurulmalı ki eşitlik temelinde barış sağlanabilsin. Pakistan, İran, Türkiye, Irak ve Suriye'nin adil olacağına ve hukukun üstünlüğüne, özgürlüklere dair 100 yıllık beklenti boşa çıkmıştır. Sağcı, solcu, İslamcı vd hepsini denedik, beyhude bir bekleyiş..."

Yani Zilan, alenen Türkiye'nin bölünmesini talep ediyor.

"Taliban'a ve Kürdistan'a Kurban Olun"

Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid, Diyarbakır'da düzenlenen toplantıda sözde "Kürdistan'ı tanıdıklarını" açıklamıştı. Buna ilişkin bir haberi sosyal medya hesabından paylaşan Sıdkı Zilan şunu deme cüreti gösteriyor:

"Taliban'a ve Kürdistan'a kurban olun."

Zilan bunun arkasından yaptığı paylaşımlarda Taliban'ı "Kemalizmden hazzetmediği için" takdir ettiğini ve bunun "AKP sonrası dönem Kürdistan için güzel fırsatlar barındırdığını" söylüyor.

"Türk olmayanların yönetiminde, Türkçülük ideolojisiyle..." 

Türk düşmanlığıyla gözü kararan Zilan, Türkçülerin Türk olmadığını ve bu Türkçülerin Kürtlere sözde soykırım yaptıklarını iddia edecek kadar ileri gidiyor. 

Zilan, Anayasa'yı yok hükmünde gördüğünü söylüyor.

Atatürk'ün Türk Olmadığını İddia Ediyor

Geçmişi itibarıyla sıkı bir mürteci de olan Zilan, Büyük Atatürk'ün Türk olmadığını bile iddia ediyor.

"Türk Tabipler Birliği Kapatılmalı, Kürt Tabipler Birliği Kurulmalı"

Kürt ırkçısı Sıdkı Zilan, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Türk ordusunu hedef alan iftiralarının konuşulduğu günlerde şu paylaşımı yapıyor:

"Türk Tabipler Birliği kapatılmalı, Kürd Tabipler Birliği kurulmalıdır."

Zilan'ın Türkiye'nin federasyon haline getirilerek bölünmesini savunan "Kürdistan Sosyalist Partisi" kongresinden bir paylaşımı:

"Kürtler Sayesinde Hukuk ve Demokrasi Öğreniyorsunuz"

Türkiye Türklerine yönelik ırkçı söylemler ve hakaretlerle yetinmeyen Zilan Irak Türklerini de hedef alıyor:

"Kürtler sayesinde hukuk ve demokrasi öğreniyorsunuz, el insaf.!"