Andımız İçin ''Hayvani İhtiyaç'' Diyen Beytullah Aksoy İstifa Etti

TAKİP ET

Danıştay'ın Andımız'ı okutmama kararını destekleyen ve Andımız ile ilgili 'Hayvani ihtiyaç' tanımlaması yapan DEVA Partisi İstanbul İl Başkan yardımcısı Beytullah Aksoy, istifa ettiğini duyurdu.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkan yardımcısı Beytullah Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Danıştay'ın kararına destek vermiş ve "Bir Türk için her sabah ben Türk’üm diye bağırmak ancak hayvani bir ihtiyacı tatmin edebilir. Bir toplum, hayvani ihtiyaçlarını önceliklendiren bireylerden oluşursa orada zihinsel gelişimden söz edilemez" demişti.

Kurduğu cümlenin ağırlığının altında ezilen ve ağzından çıkan sözlerin altından kalkamayan Beytullah Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamada 'Andımız' paylaşımı için özür diledi ve DEVA Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medyadan istifa metnini yayımlayan Aksoy, "Çok özür dilerim. Gerçekten üzgünüm. İstifa ediyorum. Her ne olursa olsun, bu itirazımı nezaket içinde dile getirmeliydim" derken, "Yaptığım hata yüzünden bundan şikayet etme hakkımı kaybettim. Yolun başında olan partimi daha fazla zor durumda bırakmamak için partideki görevimden istifa ediyor ve başarılar diliyorum" diye ekledi.

Aksoy'un tepki çeken twettinden sonra ''Özür dilemek'' için yaptığı paylaşım:

deva partisi istanbul il başkanı beytullah aksoy andımız hayvani ihtiyaç