Andrew Tate ile Kardeşine, Tecavüz ve İnsan Kaçakçılığı Suçlaması

TAKİP ET

Sosyal medya ünlüsü Andrew Tate, Romanya'daki soruşturmada tecavüz ve insan kaçakçılığı ile suçlandı. Savcılık, Tate'in kardeşi Tristan ve Tate hakkındaki suçlamalarla iddianame hazırladı.

Andrew Tate ve kardeşi Tristan, Aralık ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te tutuklanmış ve Mart ayında ev hapsine alınmıştı.

Bükreş Savcılığı, Andrew Tate ve kardeşi Tristan ile birlikte iki kişinin daha, insan kaçakçılığı için 2021 yılında suç örgütü kurduklarını iddia ediyor. Tate kardeşler ise bu suçlamaları reddediyor. Savcılık, bu suçun Romanya’nın yanında ABD ve İngiltere’yi de kapsadığını savunuyor.

Kurban olduklarını iddia eden ve iddianamede ifadeleri bulunan yedi kişi, Tate kardeşler tarafından evlilik vaadiyle kandırıldıkları öne sürerken, Andrew Tate bu kişilerden birine tecavüz etmekle de suçlanıyor. Hakim 60 gün içinde iddianameyi inceleyecek ve dava açılıp açılmayacağına karar verecek. Dava açılırsa bu sürecin de birkaç yıl alabileceği ifade ediliyor.

Servetlerinin Hızla Büyümesi Soruşturmanın Bir Diğer Ayağı

Andrew Tate ve kardeşi Tristan Tate, sahip oldukları servetlerini Romanya’nın Karpatlar dağlarının eteklerinde bulunan bir köyde inşa etti. Tate kardeşlerin bu köye, 2014 yılında kardeşleri İngiltere’den Romanya’ya götüren iş insanı Sebastian Vieru’nun bağlantıları sayesinde yerleştiği biliniyor.

Tate kardeşlerin köye taşındıktan sonra servetlereni hızla büyütmeleri Romanya’da yürütülen soruşturmanın bir ayağı olurken Tate kardeşlerin servetinin büyük bir kısmının Romanya’daki kumarhane zinciri yatırımlarından ve Andrew Tate'in erkeklikle ilgili online eğitimlerinden geldiği düşünülüyor.

Andrew Tate Tristan Tate Tate Kardeşler tecavüz insan kaçakçılığı romanya bükreş ingiltere ABD suçlama