Ankara Başıboş Köpeklere Teslim: Apartman Sakinleri Evlerine Girip Çıkamıyor

TAKİP ET

Ankara'da kaydedilen görüntüler, başıboş köpek sorunun geldiği noktayı gözler önüne serdi.

Türkiye sokakları, sınırlarından elini kolunu sallayarak geçen yasa dışı göçmenler, infaz kanununda yapılan değişiklikle "Seni öldürsem akşama serbest bırakılırım" tehditlerini rahatça savurur hale gelen suçlular ve sayıları milyonları aşan başıboş köpeklerle birlikte en güvensiz günlerini yaşıyor. TamgaTürk'ün başıboş köpeklerle ilgili dosya haberini okumak için tıklayınız.

Her gün bir başka şehirde başıboş köpek saldırısı meydana geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir başıboş köpekten kaçarken kamyon çarpan 10 yaşındaki kız çocuğunun bacağı kesildi. 10 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor. 

Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyon Çarpan 10 Yaşındaki Çocuk Yaşam Mücadelesi Veriyor


Ondan sadece bir gün sonra Isparta'da başıboş köpeklerin kovaladığı bir genç kız otomobilin altında kaldı. Genç kız yoğun bakım altında, yaşam savaşı veriyor. 

20 Yaşındaki Genç Kız Başıboş Köpeklerden Kaçarken Otomobilin Altında Kaldı

  Dün ise Kütahya'da bir başka saldırı meydana geldi.

Kütahya'da Başıboş Köpekler İnsanlara Saldırmaya Devam Ediyor


Başıboş köpek sorunu halk sağlığını tehdit ediyor ancak yetkililer çözüm bulmak yerine başıboş köpeklere dağıttıkları mamaların miktarlarıyla ve köpeklerle verdikleri pozlarla reklam çalışması yürütmekle meşgul. 

Alinur Aktaş Başıboş Köpek PR'ı Yaptığı Paylaşıma Gelen Onlarca Yorumu Gizledi


Son olarak Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Eymir TOKİ'de kaydedilen görüntüler, başıboş köpeklerin bölgeyi tam anlamıyla ele geçirdiğini gözler önüne serdi. Görüntüleri TamgaTürk'e ileten TOKİ sakini, "Köpekler burayı resmen ele geçirdi. Ne eve girebiliyoruz ne de evden çıkabiliyoruz" diye konuştu.

ankara başıboş köpek sorunu gölbaşı eymir toki