Ankara Büyükşehir Belediyesi Hacettepe Öğrencileri İçin 800 Kişilik Yurt Tahsis Edecek

TAKİP ET

Mansur Yavaş Hacettepe Üniversitesi öğrencileri için bir müjde verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Mamak'ta bulunan 800 öğrenci kullanımına uygun taşınmazımızı Hacettepe Üniversitesi'ne Yurt ve Konukevi olarak kullanılmak üzere tahsis ediyoruz. Sevgili gençler, umarım üniversite hayatınızın en güzel anılarının ev sahibi oluruz. Hep yanınızda olacağım" ifadelerine yer verdi.

Bir sonraki paylaşımında artan konut fiyatlarına değinen Başkan Yavaş, "Sevgili ev sahibi hemşehrilerimden özellikle şehrimize eğitim için gelen öğrencilere karşı anlayışlı olmaları konusunda hassasiyet bekliyorum. Onlar bizim geleceğimiz" dedi.

Büyükşehir'den ODTÜ ve Hacettepe'ye Yurt

Hacettepe Üniversitesi öğrencileri için yurt tahsis edileceğini açıklayan Başkan Yavaş daha önce de ODTÜ öğrencileri için yurt sözü vermiş, "ODTÜ Rektörü Sayın Mustafa Verşan Kök ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede öğrenciler için yurt ihtiyacı doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yurt inşa edip ODTÜ’ye hibe edebileceğimizi kendilerine ilettiğimi kamuoyuna duyururum" demişti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hacettepe Öğrencileri İçin 800 Kişilik Yurt Tahsis Edecek