Ankara Büyükşehir Belediyesi, Öğrencilere İnternet Desteğinin Süresini Uzattı

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yılan hikayesine döndürdüğü yüz yüze eğitime bir türlü geçilememesi sebebiyle devam eden uzaktan eğitim dönemine destek verme amacıyla öğrencilere sağladıkları ücretsiz internetin süresini uzattıklarını açıkladı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş öğrenci dostu projelerine devam ediyor. Yavaş, 30 bin öğrenciye sağladıkları aylık 10 GB internet desteğini üç ay daha uzattıklarını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, her alanda yönetim değil yönetimsizlik sergileyen hükumetini yalnız bırakmayarak eğitim alanında alınan kararlar ile fiyasko yaşadı.Yüz yüze eğitime geçileceğini söyleyen Bakan Selçuk daha uzaktan eğitimin her zaman devam edeceğini söyledi. Birkaç gün sonra ise yüz yüze eğitimin olmazsa olmaz olduğunu ifade etti.

Hükumet her alanda olduğu gibi eğitim alanında da vatandaşın dertleri ile ilgilenmezken Mansur Yavaş öğrencilere desteğe devam edeceklerini açıkladı.

Mansur Yavaş, müjdeyi Twitter hesabı üzerinden verdi:

"Ailesi sosyal yardımlardan faydalanan yaklaşık 30 bin öğrencimize sağladığımız 3 ay boyunca aylık 10 GB internet desteğimizi, uzaktan eğitimin devam etmesi nedeniyle 3 ay daha uzatma kararı aldık. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına her zaman yanınızda olacağız."

Mansur Yavaş Mansur Yavaş sinirlendi Mansur Yavaş sinirli Mansur Yavaş kızdı Mansur Yavaş belediye meclisi belediye meclisinde ankara belediye meclisi ankara büyükşehir belediyesi ankara büyükşehir ankara belediye ba