Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Sel Bölgelerine Yardım

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi sel felaketinin yaşandığı Kastamonu, Sinop ve Bartın'a çok sayıda araç ve personel gönderdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, dün etkili olan sağanak yağışlar sebebiyle sular altında kalan Kastamonu, Sinop ve Bartın'a çok sayıda araç ve personel gönderdi. 

Ankara İtfaiyesi de; 10 adet motopomp (motorlu tulumba) yüklü pikap, 1 adet büyük itfaiye kurtarma ve 1 adet öncü itfaiye müdahale aracı, 1 adet 4x4 arazi tipi üstü bot yüklü araç, 1 adet dalgıç ekibi aracı, 1 adet K-9 ekip aracı, 1 adet hizmet aracı, 2 adet karavandan oluşan 10 ulaştırma personeli ile birlikte toplam 43 personel, 18 araç, 35 motopomp ve 10 jeneratör göndererek sel bölgesinde verilen mücadeleye destek verdi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından söz konusu bölgelere 43 personel, 2 K-9 arama kurtarma köpeği ve 18 araçtan oluşan destek ekibi gönderildiğini duyurdu. Yavaş, konuya ilişkin paylaşımına, ''Her türlü desteğimizle yanınızda olmaya devam edeceğiz. Kalbimiz ve dualarımız sizinle” notunu da düştü.

 

mansur yavaş ankara büyükşehir belediyesi sel bölge destek sinop bartın kastamonu destek