Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni Hedef Alan Akşam Yazarının Fetullah Gülen Paylaşımları Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye'sini hedef alan Akşam yazarı Emin Pazarcı'nın terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e yönelik övgü dolu sözleri ortaya çıktı.

Akşam yazarı Emin Pazarcı Twitter hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren bir paylaşım yaptı.

Pazarcı paylaşımında "Bakın ne hallere düştük... Patates, soğan, poşet dedik, Ankara'yı kimlere emanet ettik: Bir belediye otobüsü şoförü, Kızılay'da kaza yaptı. Alkollü olduğu belirlendi. Ardından adam yaralamak, cinsel taciz gibi pek çok suçtan kabarık bir adli sicil ortaya döküldü" ifadelerini kullandı.

Pazarcı'nın paylaşımını 2013'te yaptığı Fetullah Gülen övgülerinin görüntüleri ile paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz, "Sen her yazılana çizilene inanma, bak dünya çok küçük söylediklerinin yazdıklarının altında kalırsın…" dedi.

Pazarcı söz konusu paylaşımını "imla" ile savundu. Pazarcı'nın "Türkçe ve zeka özürlü mü desem yoksa ahlak yoksunu mu? Ünlem ne anlama gelir? Yıllar önce ironi yapıp adamla dalga geçmişim. Anlamadıysan bir ilk mektep imla kılavuzu al" şeklindeki savunmasına sosyal medya kullanıcıları "Nesrin Topkapı ve Asena" göndermeleri ile yanıt verirken Pazarcı Alparslan Yılmaz'ı hedef aldı.

Pazarcı "Bakın Ankara kimlere emanet: Ünlem işaretinin bile anlamını bilmiyor. Yıllar yıllar önce, en güçlü olduğu dönemde ironi yoluyla Fethullah alçağına "Senin yetiştirdiklerin adam mı" anlamını taşıyan göndermemi, övgü sanıyor! :)) Bilmez tabi adam hakkındaki suç duyurularımı. Yazık!" ifadeleriyle Fetullah Gülen'e yaptığı övgülerin "gönderme" olduğunu iddia ederken Alparslan Yılmaz ise "Keşke o güzel Türkçenle Fetullah alçağına neden Hocaefendi dediğinide açıklasaydın!!!" diye tepki gösterdi.

Emin Pazarcı'nın "Hala mı savunuyorsun? Mansur Başkanın bilir o dönemi. Sor anlatsın. Herkes "Hocaefendi" diyordu da onun için! Küfür mü etseydim? :)) Yargıda zaten gereğini yaptım. İftiradan yargılanıyor şimdi avukatı Nurullah ile karşımda. Komik olma, sen ne yaptın onu anlat..." ifadeleri üzerine ise Ankara Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz şu açıklamayı yaptı:

"13 yaşında Başbuğ Türkeş ile tanıştım çok şükür hala onun yolundayım, ne mamaklar yıldırdı bizi nede hain pusular. Çok şükür Allah’a hiç bir zaman haine hoca efendi demedim Feto dedim. Ne Amerika ne Rusya ne Çin Her şey Milliyetçi Türkiye için…

Bu arada biraz önce aldığımız bir haberi seninle paylaşayım pek hoşuna gitmeyecek ama 2021 dünya başkent belediye başkanı Mansur Yavaş seçildi, Dünya biliyor Ankara emin ellerde…"

Muhammed Âkif

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni Hedef Alan Akşam Yazarının Fetullah Gülen Paylaşımları Ortaya Çıktı