Ankara Büyükşehir Bürokratından Rant Düzenine Alışmış Trollere Cevap

TAKİP ET

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları Ak trollerin hedefinde.

Mansur Yavaş ve yönetiminin 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı rekor oyla kazandığı günden bu yana Ankara'nın muhalefeti olan AKP'nin trolleri, Yavaş yönetimine saldırmaya  devam ediyor.

Ak trollerin ağız birliği içinde sormaya devam ettiği "Mansur Yavaş 2 buçuk yılda ne yaptı?" sorusuna Ankara Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz sert yanıt verdi. 

Alparslan Yılmaz imar rantçılarını ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni rant kapısı olarak görenlere cevap niteliğindeki paylaşımında "Mansur Yavaş 2,5 yılda ne yaptı? Ankara’da 2,5 yıldır imar rantı yok, bu şu demek taşa betona geçit yok, bir gecede servetine servet katmak yok" ifadelerini kullandı.

Söz konusu paylaşımın ardından vatandaşlardan gelen yoğun destek mesajlarına yanıt veren Alparslan Yılmaz "Söz verdiğimiz gibi Ankara'yı rant kapısı olarak görenlere geçit vermeyeceğiz, doğrunun ve mazlumun her zaman yanında olacak zalimin karşısında dimdik çelik gibi duracağız. Ankara ve Ankaralı hemşehrilerimize sözümüz söz hiç kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz" dedi.

Mansur Yavaş 2 Buçuk Yılda Ne Yaptı?

Mansur Yavaş'ın HaberTürk canlı yayınında Fatih Altaylı'ya konuk olduğu programda tek tek saydığı 70 proje Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 136 saniyede açıklanmış, söz konusu video Büyükşehir'in YouTube hesabından yayımlanarak Yavaş'ın icraatlları Ankaralılara duyurulmuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bürokratından Rant Düzenine Alışmış Trollere Cevap