Ankara'da Başıboş Köpekler 10 Yaşında Bir Çocuğa Saldırdı

TAKİP ET

Başıboş köpekler Ankara Altındağ'da 10 yaşında bir çocuğu yerlerde sürükledi.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana gelen olayda 10 yaşındaki Ramazan Aslan sokakta yürüdüğü sırada başıboş köpeklerin hedefi oldu.

Bir marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde çocuğun yürüdüğü esnada köpekler tarafından ısırılarak yere düşürüldüğü görülüyor.



Yere düşen çocuğun her yerinden ısıran köpekler, çocuğu yerlerde sürüklüyor. Sonunda birisinin bağırması üzerine köpekler oradan kaçarken yerden kalkan çocuk yaraları nedeniyle sekerek yürüyor.

Olayı gören mahalleli Serkan Nalbant mahallede birçok kez benzer köpek saldırılarının olduğunu belirterek "Çocukta en az 50 - 60 dikişlik yara vardı. Çocuğu bayağı parçalamışlar" dedi.



"Daha önce de çok sefer bu olaylar yaşandı. Sürekli yaşanıyor. Hepimizin çocuğu var" diyen Nalbant, "Ben sokak köpeklerinin bir an önce toplanmasını istiyorum. Hepimiz hayvan seviyoruz ama bu kadarı da hoş değil. Akşam olduğu zaman 20 - 25 köpek buraya iniyor. Bizler de sokağa çıkamıyoruz. Çocuğumu bakkala bile gönderemiyorum" ifadelerini kullandı.

başıboş köpek sorunu ankara altındağ