Ankara'da Bazı Yollar Yılbaşı Kutlamaları Dolayısıyla Araç Trafiğine Kapatılacak

TAKİP ET

Ankara Valiliği, yılbaşı kutlamaları için bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

Ankara Valiliği, vatandaşların güvenli bir şekilde kutlamalara katılmalarını sağlamak adına 31 Aralık'taki kutlamalar için kentte bulunan kamu kurum ve kuruluşları, stratejik, ekonomik öneme sahip hassas bölgeler, otogarlar, tren garları, havalimanı, meydanlar, alışveriş merkezleri, parklar, eğlence merkezleri ve vatandaşların yoğun olarak kutlamalara katılacağı beklenen yerlerde huzur ve güvenlik için gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı. 

Yılbaşı Kutlamaları Nedeniyle Araç Trafiğine Kapatılacak Yollara İlişkin Basın Duyurusuhttps://t.co/v0UGsed5e3 pic.twitter.com/IDtrZw3KHn

— T.C. Ankara Valiliği (@AnkaraValiligi) December 30, 2022

31 Aralık saat 19.00 itibariyle, Aşkabat Caddesi'nin Akdeniz Caddesi ile 54. Cadde arasındaki bölümü ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı, Bestekar Caddesi'nin Tunalı Hilmi Caddesi ile J.F. Kennedy Caddesi arasındaki bölümü ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı, Atatürk Bulvarı'nın Sıhhiye Orduevi ve Akay Kavşağı arasındaki bölümü ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Bunun yanında GMK Bulvarı ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı, Ziya Gökalp Caddesi'nin Kolej Kavşağı ile Kızılay Kavşağı arasındaki bölümü ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı, Milli Müdafaa Caddesi'nin GMK Bulvarı ile Yahya Galip Caddesi arasındaki bölümü ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı, 54. Cadde ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı, Tunalı Hilmi Caddesi'nin Kuğulu Park ile Esat Caddesi arasındaki bölümü ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı, gerektiğinde çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Gerekli olduğu takdirde, Tunus Caddesi'nin Tunalı Hilmi Caddesi ile J.F. Kennedy Caddesi arasındaki bölümü ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı, Filistin Caddesi ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı, Kumrular Sokak ve bu bölgeye açılan caddeler ve sokakların tamamı etkinliklerin bitimine kadar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Valilik vatandaşların mağduriyet yaşamaması için, bu yolların durumunu dikkate alıp toplu taşıma araçlarını kullanmaları önerdi. 

yılbaşı kutlamaları ankara trafiğe kapatılacak