Ankara'da Hasım İki Grup Arasında Çatışma: Eski Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Kardeşi Öldü

TAKİP ET

Ankara'nın Mamak ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde çıkan silahlı kavgada eski Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Fazlı Centilmen ile kardeşi Gökhan Ethem Centilmen hayatını kaybetti. 

Olay, saat 02.00 sıralarında Mamak ilçesi Kusunlar Mahallesi'ndeki bir çiftlik evinde meydana geldi. Yasin B. ile beraberindeki Levent Güvenç (41), Kübra F. (37), ve Osman K. (24) husumetli oldukları Fazlı Centilmen (41) ve kardeşi Gökhan Ethem Centilmen'in (38) çiftliğine geldi. Burada iki grup arasında çıkan tartışma, bir süre sonra silahlı çatışmaya döndü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çatışmada; Fazlı Centilmen ve Gökhan Ethem Centilmen hayatını kaybederken, Levent Güvenç ağır yaralandı.

Olayla ilgili Kübra F. ve Osman K. gözaltına alındı. Firari Yasin B.'nin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Alperen Ocakları Başkanı Paylaştı

Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman, X sosyal medya platformundan açıklama yaptı. Kocaman açıklamasında "Geçmiş dönem Ocak Genel Başkan yardımcılarımızdan Kıymetli Reisimiz Fazlı CENTİLMEN’in vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere tüm camiayamıza sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Geçmiş dönem Ocak Genel Başkan yardımcılarımızdan Kıymetli Reisimiz Fazlı CENTİLMEN’in vefatını derin bir teessürle öğrendim.
Kendisine Allah’tan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere tüm camiayamıza sabırlar diliyorum. pic.twitter.com/K92SNDqLTb

— Ali Can KOCAMAN

ankara çatışma mamak ölü alperen ocakları fazlı centilmen