Ankara'da Sağanak Etkili Olmaya Başladı

TAKİP ET

Ankara'da sağanak yağış etkili olmaya başladı. İstanbul'da yaşanan su baskınlarının ardından başkentte de kuvvetli yağışa dair görüntüler geliyor.

İstanbul'da sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağmur, su baskınlarını beraberinde getirdi. Kapalıçarşı'da yaşanan su baskınının yanı sıra Üsküdar'da İETT otobüslerini bile su bastı.

Üsküdar'da İETT Otobüslerini Su Bastı

Kapalıçarşı'yı Su Bastı: İmamoğlu'ndan 'Sıkıntı Yok' Açıklaması


İstanbul'un ardından Ankara'da da kuvvetli sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Kentte yağış nedeniyle görüş mesafesinin süratle düştüğü belirtiliyor. Ankara Valiliği'nden dün yapılan açıklamada "15 Ağustos Pazartesi günü ilk saatlerden itibaren görülecek sağanak yağışların ilimizin kuzey ve batı ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denilmiş, vatandaşlar beklenen yağışa karşı uyarılmıştı.

Ankara'da Sel Felaketi Yaşanmıştı

Ankara'da kısa bir süre önce de sel felaketi yaşanmış ve Keçiören İncirli'de yaşanan su baskınında 20 yaşındaki Busenur Doğanay bodrum kattaki dairesinde hayatını kaybetmişti. 

ankara sağanak yağış etkili olmaya başladı istanbul sel felaketi