Ankara'da Şok Kulis: Bir Parti Başkanına Suikast Hazırlığı

TAKİP ET

Bir siyasi parti genel başkanına suikast düzenleneceği iddiası Ankara'da tansiyonu yükseltti.

Ankara'da yakın zamanda emniyet kaynaklı olduğu iddia edilen bir bilgi siyasi parti çevrelerinde sohbetlerin en sıcak konusu oldu. İddiaya göre, Bahçeli'nin teröristbaşına çağrısıyla başlayan sürecin sorunsuz ilerlemesini sağlamak isteyen odaklar, bir siyasi parti genel başkanına suikast düzenleyecekler. 

TamgaTürk'ün ulaştığı emniyet kaynakları, bu istihbaratın gerekçesi ve detayına dair yorum yapmazken, toplumda infial yaratmak ve gözdağı vermek isteyen odakların bu tür eylemleri zaman zaman planladıklarını, emniyet güçlerinin bütün ihbarları ciddiye aldığını ve bu tür planlar eyleme geçmeden gerekli tedbirlerin alındığını iletti.

Kürtçü DEM Parti Eş Genel Başkanı: Elini Kolunu Sallayarak Dolaşıyor 

Siyasi partilerin koruma birimlerine iletildiği iddia edilen bu bilginin hemen ardından, Demokratik Bölgeler Partisi'nin 7. Olağan Kongresi'ne katılıp bir konuşma yapan Kürtçü DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'dan ilginç bir çıkış geldi.

Bakırhan, "İki dil, iki bayrak, iki devlet istenirse biz de üzerimize düşeni yaparız. Kılıç hakkımız neyse onun icaplarını yerine getiririz." ifadeleriyle yeni ihanet sürecine karşı Türk milliyetçilerinin tutumunu özetleyen İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu hedef aldı.

Teröristbaşını Savunan Kürtçü DEM Partili Tuncer Bakırhan, Müsavat Dervişoğlu'na 'Irkçı Faşist' Dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Kocaeli'de Konuştu: 'Kılıç Hakkımız Neyse Onun İcaplarını Yerine Getiririz'

CHP'yi "Muhalefet de çok iyi bir sınav ortaya koyuyor" diyerek öven Bakırhan, "Kılıç gösteriyorlar. Sanki millet onun kılıcına kafasını uzatacak. Irkçıya bak, faşiste bak. Kılıçla 25 milyonluk halkı katletme çağrısı yapan bir insan da elini kolunu sallayarak konuşuyor, dolaşıyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Gafa

suikast ankara suikast iddiası genel başkan parti başkanına suikast