Ankara ile Taşkent Arasında Direkt Uçuş Seferleri Başlıyor

TAKİP ET

AnadoluJet, Türkiye ile Özbekistan arasındaki havayolu bağlantısını güçlendirmek için yeni bir uçuş hattı açıyor. THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, AnadoluJet'in Ankara'dan Taşkent'e direkt uçuş seferleri 17 Nisan 2023 tarihinden itibaren başlayacak.

AnadoluJet, Türkiye ile Özbekistan arasındaki havayolu bağlantısını güçlendirmek için yeni bir uçuş hattı açıyor. THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, AnadoluJet’in Ankara’dan Taşkent’e direkt uçuş seferleri 17 Nisan 2023 tarihinden itibaren başlayacak.

SEFERLER PAZARTESİ VE SALI GÜNLERİ YAPILACAK

Açıklamada, Ankara Esenboğa Havalimanı ile İslam Kerimov Taşkent Uluslararası Havalimanı arasında gerçekleştirilecek uçuş seferlerinin hafta içi Pazartesi ve Salı günleri yapılacağı belirtildi. AnadoluJet’in Ankara-Taşkent uçuşlarına ilişkin detaylı bilgilere “anadolujet.com” ve “0850 3332538” numaralı çağrı merkezinden ulaşılabileceği ifade edildi.

TÜRKİYE İLE ÖZBEKİSTAN ARASINDAKİ İLİŞKİLER GELİŞİYOR

AnadoluJet’in Ankara-Taşkent uçuş seferlerinin başlamasıyla Türkiye ile Özbekistan arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesi bekleniyor. İki ülke arasında son yıllarda ticaret, turizm, kültür ve eğitim alanlarında iş birliği artarken, karşılıklı ziyaretler de yoğunlaştı. AnadoluJet’in yeni uçuş hattıyla Türkiye ile Özbekistan arasındaki hava yolu bağlantısı da güçlenecek.

thy ankara taşkent özbekistan