Ankara'nın 20 Yıl Önce Köy Gibi Olduğunu İddia Eden Kadın: Erdoğan'ın Nur Yüzü Var

TAKİP ET

Sokak röportajında seçimlerle ilgili konuşan bir kadın, Ankara'nın 20 yıl önce köy gibi olduğunu ve Erdoğan sayesinde Paris olduğunu söyledi. Kadın ayrıca Erdoğan'ın nur yüzünün dünyayı koruduğunu ve giderse savaş çıkacağını iddia etti.

Seçimler yaklaşırken, vatandaşların nabzını tutmak isteyen Kendine Muhabir isimli Youtube kanalı, Ankara sokaklarında mikrofon uzattı. Kanalın yaptığı röportajda seçimlerle ilgili yorum yapan bir kadın, ilginç ifadeler kullandı.

"Gölgesi Dünyayı Koruyor"

Kadın, muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na asla oy vermeyeceğini belirterek, Ankara’nın 20 yıl önce köy gibi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Paris’e dönüştüğünü iddia etti. Kadın, “Ankara 20 yıl köy gibiydi, şimdi Paris oldu. Erdoğan sayesinde. Gölgesi yeterli. Gölgesi dünyayı koruyor.” dedi.

"Nur Yüzü Var"

Kadın, Erdoğan’ın nur yüzüne de vurgu yaparak, herkese seslendi. Kadın, “Erdoğan’ın nur yüzü var. Herkese sesleniyorum. Cumhurbaşkanımız giderse savaş çıkar. Kimse evinden çıkmaz, kapının yanında duramaz.” ifadelerini kullandı.

Muhabirin “Nereli” olduğu sorusuna ise kadın, çelişkili cevaplar verdi. Kadın, “Nereden olduğum önemli değil. Türk’üm ben. Vatandaşlığım yok. Buralıyım. Oy kullanıyorum tabii.” şeklinde konuştu.

 

sokak röportaj kendine muhabir ankara erdoğan nur yüzü var