Ankara'nın En İyi Şehir Otelleri

TAKİP ET

Türkiye’nin başkenti olan Ankara yıl boyunca pek çok misafir ağırlamaktadır.  Yerli yabancı turistlerin kültürel, tarihi ve aynı zamanda modern bir tatil yapmak istedikleri yer olan Ankara, otel açısından hiçbir sorun yaşanmayan şehirler arasındadır. Her zaman istenen tür ve özellikteki otel seçenekleriyle tatillerin daha keyifli geçirilmesine olanak sunar. Ankara otel açısından yeterli seviyede olup, seçenekler arasında en iyiler olarak çıkan oteller aşağıda yer almaktadır. 

Ankara Alegria Business Hotel

Ankara’nın en çok rağbet gören otelleri arasında yer alan Ankara Alegria Business Hotel 5 yıldızlıdır. Tüm alternatifleriyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olmaya hızla devam etmektedir. Ankara Alegria Business Hotel konfor ve rahatlık açısından şehrin en iyi otellerinden biri olarak anılmaya oldukça müsaittir. Şehrin merkezinde yer alan otel yemek dahil tüm hizmetleri müşterilerine sunmaktadır. 

Divan Çukurhan

Ankara otel seçenekleri arasında en iyilerden biri de Divan Çukurhan olarak bilinir. 16.yüzyılda inşa edilmiş olan bu otel aslında bir kervansaray yapısıdır. Aslına uygun şekilde restore edilerek günümüzde otel şeklinde kullanılmaktadır. Lüks bir butik otel olarak hizmet sunar. Postmodern çizgilere sahip bir dekorasyonu ile dikkat çeken Divan Çukurhan başka dönemde yaşanıyormuş gibi hissedilmesini sağlar. Hem konforu hem estetiği bir arada yaşatan bir oteldir. 

Ankara HiltonSA

Şehrin tam merkezinde konumlanan HİltonSA risk almak istemeyenler için güvenilir bir adrestir. Kaliteyi ve konforu bir arada yaşatan HiltonSA çeşitli etkinlikleri de bünyesinde barındırmaktadır. Eğlence ve iş amaçlı düzenlenen etkinliklerin de adresi olan otel, yerli ve yabancı turistler için uğrak noktası olmaya devam ediyor. 

Lugal Hotel Ankara

Lüks kategoride yer alan ve şehrin en iyi otelleri kapsamında anılan bir otel de Lugal Hoteldir.  Keyifli bir konaklama geçirmek isteyenlerin seçtiği ilk adreslerden biri olan Lugal hem havuz olanağı hem de ücretsiz otopark hizmeti ile de gündemdedir. 

Wyndham Ankara

Kişilerin kendilerini iyi hissedeceği bir yerde konaklamak için Wyndham Ankara hizmettedir. Hem eğlenceli hem keyifli yanlarını keşfedebileceğiniz Wyndham, konforlu ve lüks detayları bünyesinde taşımaktadır. 

Sheraton Ankara Hotel & Convention Center

Klasik estetiğinden ve kalitesinden ödün vermeyen Sheraton Ankara Hotel ve Convention Center otel zincirlerinin en başında gelir. Hem iş hem turizm amacıyla konaklama yapılabilecek bir oteldir. Konforlu odalarıyla, zengin mutfağıyla, keyifli manzaralarıyla ve özellikle de ücretsiz Wi-fi seçeneğiyle her zaman adından söz ettirir. Eğlenceli organizasyonlara da ev sahipliği yapmakta olan Sheraton Ankara, keyifle kalınabilecek bir yerdir. Özellikle de teknik donanımı üst düzeydedir ve konferans ve toplantı salonlarıyla da dikkat çeker. 

Grand Ankara Hotel

Grand Ankara Hotel & Convention Center da şehrin en iyi otellerinden biri olarak kabul görüyor. Teknik altyapıya güçlü bir şekilde sahip olan Grand Hotel, zengin mutfağıyla da müşterilerini memnun etmektedir. Oldukça donanımlı ve konforlu şekilde hizmet sunan Grand Hotel, bir otelde konaklamaktan çok daha fazlasını yaşatır. 

Anadolu Hotels DownTown Ankara

Anadolu motiflerine sahip olan ve modern detaylarla buluşan Anadolu Hotels DownTown Ankara, ücretsiz otopark hizmeti de sunar. Wi-fi hizmetiyle, bebek bakım odalarıyla ek hizmetlere de sahiptir. Pek çok konuda misafirlerine zengin olanaklar sunmakta olan Anadolu Hotels Donwtown Ankara, iş seyahatlerinden tatile varana dek pek çok amaç doğrultusunda tercih edilebilir. İş ve eğlence amaçlı etkinliklerin de yapılmasına olanak sunan otellerden birisidir. Ankara’da kişiyi evde gibi hissettiren bu otel konuklarını gerçek anlamda mutlu etmektedir. 

CP Ankara Hotel

Crowne Plaza olarak açılan CP Ankara Hotel, şehrin en seçkin bölgelerinden birinde konumlanmaktadır. Seyahat severler için klasik bir konaklama adresi olarak kabul edilir. Zengin olanaklarıyla ve konforlu hizmet anlayışı sayesinde misafirlerini mutlu etmektedir. Eğlenceden iş organizasyonuna varana dek her konuda memnuniyet sağlamakta olan CP Ankara Hotelin,  Ankara’yı da kolayca keşfetmek isteyenler için ulaşımı da kolaydır. 

JW Marriott Ankara

Mükemmellik sıfatından hayat bulan JW Marriott Ankara, oldukça lüks ve mükemmel bir seyahat için tercih edilir. Donanımlı teknik alt yapıya sahiptir. Konferans ve toplantı salonları sayesinde en güzel organizasyonlara ev sahipliği yapar. Şık odaları, konforlu yapısı ve rahatlığı il ön plana çıkan JW Marriott Ankara, konaklamak için doğru adreslerden birisidir. 

Meyra Palace Ankara

Konumu ve sahip olduğu olanaklar ile adından söz ettiren Meyra Palace Ankara, otoparkıyla ve havuzuyla da dikkat çeker. Ücretsiz hizmetleri kapsamında Wi-fi de mevcuttur. Günün yorgunluğu atmak için tüm detayları bünyesinde barındıran Meyra Palace, konforun klasik dokunuşlarla yansıtıldığı bir oteldir. Özellikle de iş seyahati amacıyla ziyaret edilir. 

Point Hotel Ankara

Hem çağdaş tasarımlarıyla hem de modern çizgileriyle dikkat çeken Point Hotel Ankara, mükemmel merkezi bir konumda yer alır. Deneyimli ve oldukça kaliteli hizmet anlayışına sahiptir. Şık detaylarıyla bezenen restoranında ise lezzetli ve hijyenik yemekler misafirlerini bekler. Aynı zamanda konferans salonlarında birçok farklı organizasyona hizmet eder. Rahat ve keyifli bir konaklama için tercih edilen Point Hotel Ankara, gün sonunda misafirlerini dinlendirir. Dinlendirmek ve gün yorgunluğunu attırmak için ücretsiz jakuzi ve havuz hizmeti de sunar. Dolu dolu bir Ankara keşfinden sonra hem uygun fiyatlı hem de lüks şekilde konaklama yapabileceğiniz bir adrestir. 

otel ankara otelleri ankara otel ankara kalacak otel en iyi ankara otelleri obilet obilet otel oteller ankaradaki oteller obilet ankara obilet.com ankara