Ankara Sokakları Başıboş Köpeklere Teslim

TAKİP ET

Ankara'da Libya Caddesi'nde 10'dan fazla başıboş köpek çevreye tehdit arz etmesinin yanı sıra trafiğin ise bir süre durmasına neden oldu.

Ülke genelinde başıboş köpekler çeteleşmiş vaziyette korku dağıtmaya devam ederken bu kezde Ankara'nın Çankaya ilçesinde Libya Caddesi'nde görüldü.

Başıboş Köpekler Esenyurt'ta Bir Arabayı Parçaladı

10'dan fazla sokak köpeği caddede yürüyen vatandaşların yollarını değiştirmesine neden olurken bir süreliğine de trafiğin durmasına sebep oldu. Ayrıca köpeklerin agresif davranışları nedeni ile vatandaşların kaçmak maksadı ile yola atlayarak hayatlarını tehlikeye attıkları da gelen bilgiler arasında.

O anları cep telefonu kamerası ile kaydeden Avukat Yusuf Şahin, ''Libya Caddesi'ndeki benzinliğin karşısında bir köpek parkı var. Bu köpek grubu oradaki sahipli bir köpeğe saldırıyorlardı. Cadde havlamalarla yankılandı bir müddet, köpekler otoyola çıktığı için trafik kısa süre de olsa durdu. Fazla sayıda kişi kaldırım değiştirdi, insanlar balkonlarına çıkıp izlediler. Köpeklerden korkup aniden yola atlayan yayalar büyük tehlike altında kalabilirlerdi. Çankayanın orta yerinde bu görüntü gerçek bir Orta Doğu ülkesi manzarasıydı...''

Başıboş Köpekler Çanakkale Şehitliğini de İstila Etti

başıboş köpek sokak köpeği ankara çankaya