Ankara Valisi Vasip Şahin, Hastaneye Kaldırıldı

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye ziyareti amacıyla İstanbul'a gitmek için yola çıkan Ankara Valisi Vasip Şahin, geçirdiği rahatsızlık sebebiyle Sakarya'da tedbiren hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'a doğru hareket hâlindeyken rahatsızlanan Vali Şahin, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahin, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten ve bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Vali Şahin, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, ciddi bir sağlık sorununun olmadığını, yediği bir şeylerin dokunmuş olabileceğini söyledi. "İhtiyaten yoldan geçerken hastaneye uğradım" diyen Şahin, "Sağ olsun Başhekim, hekim arkadaşlarımız, sağlık çalışanlarımız yakından ilgilendiler. Kontroller ve tansiyon ölçümü yapıldı, tekrar yolumuza devam edeceğiz. Sağlık çalışanlarımıza, Emniyet Müdürümüze, Sayın Valimize ilgileri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Vasip Şahin Ankara Valisi Ankara Valisi Vasip Şahin Vali Vasip Şahin Vasip Şahin hastaneye kaldırıldı Ankara Valisi hastaneye kaldırıldı Süleyman Soylu taziye Sakarya Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi