Ankara'da 2 Kız Çocuğuna Cinsel Tacizde Bulunan 2 Kişiye Gözaltı

TAKİP ET

Sincan'da 2 kız çocuğunu darp eden ve ardından cinsel tacizde bulunan Mustafa S. ile Dilek A. gözaltına alındı.

Cumartesi günü meydana gelen olayda, Dilek A. isimli kadın, 13 yaşındaki N.U. ve 12 yaşındaki M.T.'yi erkek arkadaşı Mustafa S.’nin yanına götürdü. Mustafa S. ile Dilek A., 2 kızı zorla taksiyle bindirerek  kiraladıkları eve götürdü. Burada Mustafa S. alkol alıp 2 kızı darp etti. Yaralı genç kızlara cinsel tacizde bulunan Mustafa S., sesleri duyan kapıcının olayı anlattığı anne F.T.'nin şikayetiyle yakalandı. 

12 yaşındaki M.T. emniyette verdiği ifadesinde, “Asansörün girişinde Mustafa, ‘Telefonlarınızı verin’ dedi. Dilek ve bizlerin telefonlarını aldı ve kapattı. Mustafa, N.U. ile bana ‘Alkol içeceksiniz, içmezseniz sizi öldürürüm’ dedi. Alkol almak istemediğimiz için bize şişeyle vurdu. Bunun üzerine biz alkol aldık. Dilek’i alkol almaya zorlamadı. Kafama vurdu, saçımı çekti, tokat attı, boğazımı sıktı. Fazla dayanamadım. Beni tuvalete götürdü, yüzümü yıkadı. 10 dakika kadar beni bu şekilde dövdü sonra taciz etti sonra kapıcı geldi. Mustafa asansörde telefonlarımızı geri verdi. Dilek ‘Bunları kimseye anlatmayın’ dedi. Şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

M.T.'nin annesi F.T. ise, ''Çocuğumun yüzünde darp izi var. Bir çocuğumuzun başına silah dayıyorlar, diğerini camdan atmaya kalkıyorlar. Kızlarımızın psikolojisi bozuk. Benim çocuğum camdan dahi bakamıyor şu anda. ‘Anne gelirler mi, bizi götürürler mi’ diye balkona çıkamıyor. Benim çocuğum nasıl okula gidecek?” diye konuştu.

 

ankara sincan çocuk cinsel taciz darp