Anket: İYİ Parti İki İlde İkinci Parti Oldu, CHP Bir İlde AKP İle Farkı Kapatıyor

TAKİP ET

ORC Araştırma il il anket sonuçlarını paylaşmaya devam ediyor.

KONDA ile birlikte 24 Haziran 2018 seçimlerini isabetle bilen iki araştırma şirketinden biri olan Mehmet Pösteki yönetimindeki ORC Araştırma, il il anket sonuçlarını paylaşmaya devam ediyor.

ORC Araştırma geçtiğimiz günlerde 13 ildeki anketlerin sonuçlarını paylaşmış, Antalya, Burdur, Isparta, Giresun, Karabük, Samsun, Trabzon, Erzurum, Mersin, Adana, Kocaeli, Tekirdağ, Muğla illerinin 8'inde İYİ Parti'nin ikinci parti, CHP'nin ise 4 ilde birinci parti olduğu, MHP'nin 7 ilde barajın altına indiği görülmüştü.

Anket: İYİ Parti 13 İlin 8'inde İkinci Parti Oldu, AKP'de Erime Sürüyor


ORC Araştırma Nevşehir, Afyonkarahisar ve Bilecik illerindeki oy dağılımlarının grafiğini paylaştı.

Bilecik

Araştırma sonuçlarına göre Bilecik'te AKP yüzde 34,3 ile birinci parti olurken CHP yüzde 31,3 ile ikinci parti, İYİ Parti ise yüzde 25 ile üçüncü parti konumunda. Ayrıca Bilecik'te MHP yüzde 5 ile barajın altında.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da ise AKP yüzde 41,4 ile birinci parti olurken İYİ Parti yüzde 25,9 ile ikinci parti, CHP yüzde 17,6 ile üçüncü parti oldu. MHP ise yüzde 8,2 ile barajın hemen üzerinde.

Nevşehir

Nevşehir'de ise AKP yüzde 39,4 ile birinci parti, İYİ Parti yüzde 23,1 ile ikinci, CHP yüzde 19 ile üçüncü parti, MHP ise yüzde 9,3 ile dördüncü parti oldu.

anket orc araştırma iyi parti chp mhp baraj altında akp afyonkarahisar ikinci parti üçüncü parti