Anneannesinin Evine Giden 14 Yaşındaki Kızı Ev Basıp Darp Ettiler

TAKİP ET

Düzce'de anneannesinin evine ziyarete giden 14 yaşındaki H.E. adlı genç kız, eve gelen 3 genç kız tarafından darp edildi.

Düzce'de Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan bir binada oturan anneannesini ziyarete giden H.E (14) isimli genç kız eve gelen üç genç kızın saldırısına uğradı.

H.E. ve anneannesi sohbet ettikleri sırada kapıya gelen S.A. ve N.Ş. kapıyı açan H.E.'ye saldırırken E.Ş. o anları kaydetti. 

Torununu korumaya çalışan Fikriye E. de saldırganların hedefi oldu. Saldırganlar daha sonra o anları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Darbedilen H.E. ve Fikriye E.’nin ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri görüntülerden olayı gerçekleştiren S.A., N.Ş. ve E.Ş.’yi tespit edip gözaltına aldı.


Serbest Bırakıldılar


Gözaltına alınan 3 saldırgan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ekipleri ise olaya ilişkin inceleme başlattı. 


Tehdide Devam Ediyorlar


Saldırıya ilişkin konuşan H.E., “Evde anneannemleydim. 3 kız kapıma geldi, zorla eve girmeye çalıştılar. Beni ve anneannemi darp ettiler. Can güvenliğim yok, sokağa çıkamıyorum, korkuyorum. Tutuklanmalarını istiyorum. Hep bu şekilde devam ediyor. Sosyal medya üzerinden sürekli beni tehdit ediyorlar. Psikolojik baskı yapıyorlar. Bugün ben okula gidemedim. Anneannemi darp ettiler. Beni saçlarımdan tutup sürüklediler. Şikayetçi olduk. Sosyal medyadan beni dövdükleri anları paylaştılar. Sosyal medyadan sürekli psikolojik baskı yapıyorlar. Sürekli tehdit ediyorlar. Geri çekilmeyeceklerini, her şeyin daha kötü olacağını söylüyorlar” dedi.








düzce saldırı darp darp edildi ev basma 14 yaşındaki kız 14 yaşındaki 14 yaş Saldırı