Annesine ''Oxford'da Okuyorum'' Diyen Kızın Ailesinden Ayrı Yaşamak İçin Yalan Söylediği Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Hatay'da çiçek satarak geçimini sağlayan annenin ''Kızım Oxford'da okuyor, ona para gönderiyorum'' diye bahsettiği kızının Oxford'da okumadığı ortaya çıktı.

Hatay'ın Antakya ilçesindeki Asri Mezarlığı'nda çiçek satarak geçimini sağlayan Gülseren Bozkurt, Oxford'da okuyan kızına para göndermek için çalışmaya devam ettiğini söylemişti. 8 Mart Kadınlar Günü'nde gündeme gelen anne - kız haberlere konu olmuş ve vatandaşların ilgisini çekmişti.

''Eşim gündelik işlerde çalışıyor her zaman da iş bulamıyor. Ben buradan kazandığım parayla çocuklarımı okutuyorum, evime katkı sunuyorum. Çalışmayı seviyorum. Çocuklarıma liseye başladıkları günden bu yana katkı sunuyorum, onların okuması için çaba harcıyorum. Buradan kazandığım parayla bir çocuğumu okuttum, üniversiteyi bitirdi, kızım da halen yurt dışında Oxford Üniversitesi’nde okuyor.'' diyen Bozkurt'un kızının yalan söylediği, kızın Oxford'da okumadığı ortaya çıktı.

Annesinin kendisine daima destek olduğunu belirterek ''Annem zorluklarla mücadele ederek, bizi bu günlere kadar getirdi. Annem kendi emekleriyle çiçek ekiyor, topluyor ve gelip burada satıyor, bazen de çiçek toplamak için dağa gider'' diyen Merve Bozkurt'un Oxford'da eğitim görmediği ve ailesinden uzakta yaşam sürmek için bu yalanı söylediği belirlendi.

 

 

bozkurt gülseren merve hatay antakya asri mezarlık çiçek