Annesini Satırla Öldürdü, Kafasını Kesip Tencerede Sakladı

TAKİP ET

İstanbul'da yaşanan kan donduran olayda, bir kadın annesini önce öldürdü daha sonra ise kafasını kesip tencerede sakladı.

İstanbul Küçükçekmece Halkalı İstasyon Mahallesi'ndeki bir sitede yaşanan olayda, acil tıp teknisyeni olarak çalışan Tuğçe S., iki gün önce annesi Sevilay Palabıyık ile tartışma yaşadı.

İddiaya göre, Tuğçe S., bu tartışma sırasında annesini ölümle tehdit etti. Kızının tehdidi üzerine korkan anne Palabıyık, polise giderek şikayetçi oldu. Korkusu geçmeyen Sevilay Palabıyık, durumu bir komşusuna da anlatarak kızının kendisini öldüreceğinden şüphelendiğini söyledi.

Annenin şikayeti üzerine kızı hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Fakat eve geri gelen Tuğçe S., annesine satırla saldırarak öldürdü. Daha sonra annesinin kafasını kesen Tuğçe S., kesilmiş kafayı tencereye koyarak dolabın üzerine sakladı.

Komşusu Şüphelendi

Kan donduran olay, Palabıyık'ın komşusunun durumdan şüphelenmesi ile ortaya çıktı. Sevilay Palabıyık'tan haber alamayan komşusu, ısrarla kapıyı çaldı. Kapıyı açan Tuğçe S., annesinin önce tatile gittiğini ardından da hasta olduğunu söyledi.

Durumdan şüphelenen komşu, durumu polise haber verdi. Eve gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde Sevilay Palabıyık'ın cesedi ile karşılaştı. Evde yapılan aramalarda da talihsiz kadının kesilmiş kafası dolabın üzerindeki tencerenin içerisinde bulundu.

Katil zanlısı Tuğçe S., polis ekiperi tarafından gözaltına alınırken, genç kadının bir süredir psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü.

Palabıyık'ın cesedi, incelemelerin yapılması için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olaya ilişkin incelemeler ise devam ediyor.

Olayı anlatan Sevilay Palabıyık’ın bir komşusu, "Çok iyi bir insandı. Kendi halinde zararsız güzel yürekli bir insandı. Kesmiş doğramış kafasını tencereyle dolabın üzerine koymuş. Bedeni de banyoda leğendeymiş. Sürekli kavga ediyorlarmış. Kızını tanımam genç bir kızdı hemşireymiş. Senelerdir birkaç sefer gördüm" şeklinde konuştu.

sevilay palabıyık tuğçe s. kan donduran cinayet annesini istanbul küçükçekmece kafasını kesti tencereye koydu tencerede sakladı öldürdü satırla öldürdü saldırdı tartışma şikayet uzaklaştırma kararı