Anonymous Rus Televizyonlarında Ukrayna İşgalinden Görüntüleri Yayımladı

TAKİP ET

Anonumous, Rus televizyonlarını hackleyerek Ukrayna işgalinden görüntüler yayımladı.

Anonumous, Rus televizyonlarını hackleyerek Ukrayna işgalinden görüntüleri Rus halkına izletti. Rus diktatörü Putin'in emriyle Ukrayna'ya başlatılan saldırı 12. gününe girdi. İşgal girişiminin başlamasından bu yana Rus propaganda kanallarının yayınları birçok Avrupa ülkesinde durduruldu. Ayrıca Facebook, YouTube gibi sosyal medya platformlarında söz konusu kanalların yayınları engellendi.

Rus diktatörü Putin ise halkın savaştan haberdar olup kendisine karşı koymasına engel olmak için BBC, DW, Radio Liberty gibi siteleri engelledi. Kontrol altındaki Rus televizyonlarında ise savaşa dair bir bilgi verilmiyor, öldürülen Ukraynalı siviller bir yana, hayatını kaybeden Rus askerlerinden dahi söz edilmiyor. 

Rusya, VOA, BBC, DW, Meduza, Radio Liberty Sitelerini Engelledi



Anonymous, diktatör Putin'in Rus halkını içine gömdüğü karanlığı delmek için Rus televizyonlarını hackledi. Rus dijital yayın platformları Wink ve Ivi'nin yanı sıra Russia 24, Channel One ve Moscow 24 gibi en yaygın Rus televizyonlarını ve tüm Rus devlet televizyonlarını hackleyen Anonymous, Rus halkına Ukrayna işgalinde yaşananlara ilişkin görüntüleri izletti. 

anonymous rus televizyon kanallarını hacledi hackledi ukrayna savaş görüntüleri