Antalya'da 2 Liralık Tuvalet Ücretini Ödemeyen Rus, 60 Yaşındaki Adamı Öldürdü

TAKİP ET

Antalya'da 60 yaşındaki tuvalet işletmecisi, 2 liralık ücreti ödemeyen Rus'un yumruğuyla öldü.

25 Ekim'de Antalya'nın Kemer ilçesinde otopark alanındaki tuvaleti işleten 60 yaşındaki Mehmet Özcan, ihtiyacını giderdikten sonra 2 TL'lik ücreti ödemeyen Rus vatandaşı R.K. ile tartıştı.

R.K.'nin attığı yumrukla yere yığılan Özcan, başını çarptı. Ambulansla hastaneye götürülen Özcan, tedavisinin ardından buradan ayrıldı.

Ancak işine dönen Özcan, yeniden fenalaştı. Özcan, ambulansla önce Kepez Devlet Hastanesi'ne, daha sonra özel bir hastaneye götürüldü.

Özel Haber | Türkiye'nin ve Dünyanın Yeni Sorunu: Kolonileşen Rus Göçmenler

Burada tedaviye alınan Özcan, beyin kanaması nedeniyle yaşamanı yitirdi. Özcan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis, çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

60 kişinin ifadesine başvuran polis, olayı gerçekleştiren kişinin Rus vatandaşı R.K. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Rus vatandaşı R.K., ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Engelli Kızı Var

Çankırı'dan cenazeyi almaya gelen yeğeni Murat Özcan, Mehmet Özcan'ın kanser hastası olduğunu ve bir engelli kızı bulunduğunu söyledi.

15 gündür bulunduğu adli tıp morgundan alınan Mehmet Özcan'ın cenazesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

antalya rus turist mehmet özcan cinayet tuvalet ücreti