Antalya'da Başıboş Pitbull Dehşeti: Sahipsiz Hayvan Bir Kadının Köpeğini Katletti

TAKİP ET

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir shih tzu cinsi köpek, sahipsiz bir pitbull tarafından saldırıya uğradıktan sonra öldürüldü. Pitbull, daha sonra apartman bahçesine girdi ve binaya giriş-çıkış yapılamadı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir shih tzu cinsi köpek, sahipsiz bir pitbull tarafından saldırıya uğradıktan sonra hayatını kaybetti. Daha sonra apartman bahçesine giren Pitbull sebebiyle binaya giriş-çıkış yapılamadı.

DHA'dan Bülent Tatoğullar'ın haberine göre, bina sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Muratpaşa ve Büyükşehir belediyeleri gelene dek, köpeğin saldırı ihtimaline karşı, binada giriş-çıkışlara izin verilmedi.

Dört saat sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri, köpeği iple bağlayarak kamyonete koyup götürdü. 

'Max'in sahibi Betül Ataş, olayın şokunu üzerinden atamadığını ifade ederek, köpeğin saldırısından sonra pitbull'u kovalayıp binaya kadar getirdiklerini ve apartman bahçesine girince kapıyı kapattıklarını söyledi.

Ataş, apartmandakilerin dışarı çıkamadığı ve dışarıdakilerin içeri giremediği dört saatlik bir sürenin ardından belediye ekiplerinin geldiğini belirtti.

Pitbull'un uyutulmak üzere Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldüğü bildirildi.

pitbull dehşeti pitbull shih tzu max