Antalya'da Engelli Rampasına Araç Park Edildiğini Gören Engelli Bir Vatandaş, Aracın Camlarını Parçaladı

TAKİP ET

Antalya'da engelli bir vatandaş, kendisine tahsis edilen engelli rampasına park eden bir araca sinirlenip elindeki çekiçle otomobilin camlarını ve farlarını parçaladı.

Olay, dün akşam saatlerinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kültür Mahallesi'nde yaşandı.

Bedensel engelli bir vatandaş, engellilere tahsis edilen rampayı kullanmak istedi ancak rampanın önüne park eden bir araç olduğunu fark etti.

Arabanın Camlarını Parçaladı

Tekerlekli sandalyede olan ve rampayı kullanamayınca yolun karşısına geçemeyen engelli vatandaş öfkelendi. Rampada duran park halindeki aracın önce sileceğine zarar veren engelli vatandaş, daha sonra eline aldığı çekiçle araca vurmaya başladı.

Aracın önce ön farlarını, sonra kapı camlarını ardından da stop lambalarını elindeki çekiçle parçalayan vatandaş, çevredekilerin müdahalesiyle bölgeden uzaklaştırıldı.

Çıkamadığı rampadan geri dönen engelli vatandaş yaya geçidine yöneldi, yolun karşısındaki diğer rampayı kullanıp olay yerinden ayrıldı. 

Editör: Betül Gafa

Kaynak: İHA

antalya engelli vatandaş rampa engelli vatandaş engelli rampasına araç park etti aracın camlarını parçaladı