Antalya'da Pompalı Tüfekle Arkadaşını Öldüren Şüpheli Tutuklandı

TAKİP ET

Antalya'da bir evde arkadaşlarıyla toplanan genç, tartıştığı arkadaşı tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Yeni Mahallesi’nde 1 Mayıs’ta yaşanan olayda, Ahmet Akkurt (26) isimli genç, bir evde arkadaşlarıyla bir araya geldi. Burada arkadaşı Bekir Dağ  ile henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başlayan Akkurt, kavgaya tutuştu. Kavga sırasında Bekir Dağ, evden ayrılıp pompalı tüfek getirdi ve geri döndüğünde Akkurt’a ateş etti. Ağır yaralanan Akkurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Zanlı Saklandığı Evde Yakalandı

Cinayetin ardından kaçan Bekir Dağ, polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Kadriye Mahallesi’ndeki bir evde saklandığı tespit edildi. Operasyon düzenleyen polisler, zanlıyı gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Bekir Dağ, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Suça İştirak Eden Diğer Şüpheli De Tutuklandı

Olay yerinde bulunan diğer 4 şüpheli de polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden H.C.'nin cinayete yardım ettiği belirlendi. H.C., 2 Mayıs’ta adliyeye sevk edildi ve suça iştirak ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Cinayetle İlgili Soruşturma Sürüyor

Polis, cinayetin nedenini ve ayrıntılarını ortaya çıkarmak için soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemede pompalı tüfek ve boş kovanlar ele geçirildi. Cinayetin arkadaşlık ilişkisinden kaynaklanan bir husumet mi yoksa başka bir sebepten mi işlendiği araştırılıyor.

antalya serik ahmet akkurt bekir dağ