Antalya'da Aşırı Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Geceyi Sahillerde Geçirdi

TAKİP ET

Antalya'da aşırı sıcak ve yüksek nemden bunalan vatandaşlar uyumak için plajları tercih etti.

Sıcaklıkların 43 dereceyi bulduğu Antalya'da sıcaklardan ve yüksek nemden bunalan vatandaşlar, çareyi plajlarda uyumakta buldu.

Evlerinde uyumakta zorlanan vatandaşlar, meşhur Konyaaltı Sahili'nde geceledi. Kimisi çadır kurarken, kimisi de serdiği battaniye ve havluların üzerinde uyudu.

Sahilde uyumak için gelen insanların yoğunluğu dikkat çekerken, ailesi ve arkadaşlarıyla sahile çadır kuran Fatih Sonat, "Hava gayet güzel. Dün akşam geldik ve burada çadır kurduk. Sabahın ilk saatlerinde de denize girdik. Kahvaltının ardından çadırda uyumaya devam edeceğiz. Bu sene ilk kez çadır kurarak uyumaya geldik. Bu da çok güzel oldu” dedi.

Döşemealtı ilçesinden Konyaaltı’na uyumaya gelen Emre Özçelik ise “Evlerimiz çok sıcak. Döşemaltı’nda olmasına rağmen evim çok sıcak. Buraya geliyoruz, bir masraf da yapmıyoruz. Arkadaşlarımızla toplanık sahilde sabahlıyoruz, serin bir havada yatmaya çalışıyoruz. Sivrisinek olmuyor, daha rahat yatıyoruz. 8 kişi geldik. Havlu ve battaniye serip yatıyoruz burada" şeklinde konuştu.

antalya sıcak nem yüksek nem bunalan vatandaşlar insanlar geceyi geçirdi sahiller plajlar konyaaltı plajı çadır battaniye havlu