Antalya'da Bir Esnaf Kripto Parayla Satışa Başladı

TAKİP ET

Antalya'da 2 yıldır tostçuluk yapan Ahmet Bağiçi, kripto parayla satışa başladı.

Antalya'da 2 yıldır tostçuluk yapan bir esnaf, kripto parayla satışa başladı. Esnaf Ahmet Bağiçi, dükkanına gelen müşterilerin isterlerse kripto parayla ödeme yapabileceğini belirtti.

Söz konusu durumla ilgili güzel tepkiler aldığını belirten Bağiçi, "İlerleyen dönemlerde kripto paraya ilginin artacağını düşünüyorum. Müşterilerimize ekstra bir ödeme seçeneği sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Dükkanına gelip yemek yiyen veya sipariş veren müşteriler; Bitcoin, Ripple, Ethereum ve Waves gibi kripto paralarla ödeme yapabiliyor. Bu uygulamayla Alanya'da ilk ve Türkiye'de kurumsal firmalar dışında esnaf olarak tek olduğunu ifade eden Ahmet Bağiçi, müşterilerine ekstra bir ödeme kolaylığı sağladığını söyledi.

Bir süredir yaygınlaşan kripto paralarla ilgili kendisinin de işletmesinde bir şeyler yapabileceğini düşünerek harekete geçtiğini aktaran Ahmet Bağiçi, "Son dönemde gündemde olan kripto paralarla ilgili bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. O yüzden müşterilerime kripto paralarının hepsiyle ödeme imkanı sundum. Bu şekilde kendi kullandıkları borsadan ya da soğuk cüzdanlarından QR koduyla işletmemizin kripto para hesabına ödeme yapabiliyorlar" ifadelerini kullandı.

ahmet bağiçi esnaf antalya kripto para satış ödeme kabul ediyor başladı satıyor tostçu alanya