Antalya'da Kadın Cinayeti: 'Kayıp' İhbarında Bulunduğu Kadını Öldürüp Araziye Gömdüğü Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Antalya'da Mesut Öztürk isimli şahsın, evli olduğu kadını öldürerek boş araziye gömdüğü ve daha sonra kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Mesut Öztürk isimli şahsın, kayıp ihbarı yaptığı Aslı Öztürk'ü boğarak öldürdüğü, daha sonra da halıya sarıp götürdüğü arazide, iş makinesi ile açtığı toprağa gömdüğü ortaya çıktı.

Konaklı Mahallesi'nde 20 Nisan'da jandarmaya giderek evli olduğu Aslı Öztürk'e ulaşamadığını belirten ve kayıp başvurusunda bulunan Mehmet Öztürk'ün başvurusu üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

Yapılan incelemeler sonucunda Mesut Öztürk'ün, olay gecesi halıya sarılı bir şeyi aracına taşıdığı tespit edildi. Gözaltına alınan Mesut Öztürk, cinayeti itiraf etti.

Aslı Öztürk'ü yatak odasında boğarak öldürdüğünü daha sonra halıya sararak araziye götürdüğünü ve burada iş makinesi yardımıyla gömdüğünü anlatan Öztürk, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kayıt Olsun Diye Aramış

 

Mesut Öztürk'ün ifadesinde, evli olduğu kadını planlayarak öldürdüğünü soğukkanlılıkla anlattığı belirtildi. İfadesinde, yaşanan bir tartışma sırasında kendisine ve ailesine küfür ve hakaret ettiği gerekçesiyle Aslı Öztürk'ü boğarak öldürdüğünü, daha sonra halıya sarıp araziye götürüp iş makinesiyle gömdüğünü söyleyen Mesut Öztürk'ün, ardından Aslı Öztürk'ü yürüyüşe gitmiş gibi göstermek için kıyafetlerini evden alıp yolda çöplere attığını, kayıt olsun diye de cep telefonuyla onu aradığını söylediği öğrenildi.

Aslı Öztürk'ün cansız bedeni toprağa gömüldüğü yerden çıkarıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

aslı öztürk mesut öztürk kayıp ihbar jandarma araziye gömmüş araziye gömdü ihbarda bulundu kadın cinayeti evli olduğu kadını alanya ekipler iş makinesi boş arazi gece