Antalya'da Kimliği Belirsiz Cansız Beden: 18 Gündür Kayıp Olan Mühendis Olabilir

TAKİP ET

Antalya'da yalı yar üzerindeki İnciraltı Kumsal'ında bir erkeğe ait cansız beden bulundu. Ölen kişinin, Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) görevli bilgisayar mühendisi Çağrı Kesici olduğu tahmin ediliyor. Kesici, 18 gündür kayıptı.

Muratpaşa ilçesinin Şirinyalı Mahallesi’ndeki yalı yarda (falez) bulunan İnciraltı Plajı'nda bugün saat 14.00 sıralarında, kayalıkların üzerinde bir kişinin hareketsiz yattığını görenler vatandaşlar bu durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri kumsala sevk edildi. Ekipler, büyük çabalar sarf ederek kayalıklara çıktı. İncelemenin ardından kayalıklardaki kişinin öldüğü belirlendi. Deniz polisi tarafından bota alınan cansız beden, yat limanında bulanan Deniz Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Cansız bedenine ulaşılan kişinin, ilk incelemeye göre 10 Mayıs günü evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Akdeniz Üniversitesi'nde görevli bilgisayar mühendisi Çağrı Kesici olabileceği tahmin edildi. Üzerinde kimlik de bulunamayan cansız beden, otopsi için Adlî Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Antalya Falezler yalı yar İnciraltı Plajı kumsal Çağrı Kesici mühendis kayıp mühendis Akdeniz Üniversitesi cansız beden ceset erkek cesedi Muratpaşa ilçesi Şirinyalı mahallesi