Antalya'da 'Köpek Abdestimi Bozdu' Kavgası

TAKİP ET

Antalya'da bir restoranda köpeğin abdestini bozduğunu söyleyen bir kişi ve yanındakilerle köpeğin sahibi arasında silahlı kavga yaşandı.

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi'nde bir restoranda iki gün önce akşam saatlerinde meydana gelen olayda, restoranda yemek yemekte olan Metehan Gözükara'nın köpeği yan masadaki bir gruba yaklaştı.

Köpeğin masada oturan 3 kişiden birine temas etmesi üzerine bu gruptakilerle köpeğin sahibi Metehan Gözükara arasında tartışma başladı.

Kavgaya dönüşen tartışmada gruptaki bir kişi silahını çekerek Metehan Gözükara ve birlikte yemek yediği Mehmet Yüksel'i kurşunladı.

Çatışmada göğsünden vurulan Mehmet Yüksel hayatını kaybederken ambulansla hastaneye kaldırılan Gözükara'nın durumunun ise ciddi olduğu öğrenildi.

Mehmet Yüksel'in babası Tacettin Yüksel oğlunun cenazesini Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morgundan aldıktan sonra "Oğlum onlarca insanın gözü önünde köpek yüzünden öldürülmüş. Öldürdükten sonra da tekmelemiş. Arkadaşı ise yaralı. Ben onun saçının teline zarar gelsin istemezdim" açıklamasını yaptı.

Kavga sonrasında kayıplara karışan 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Antalya'da 'Köpek Abdestimi Bozdu' Kavgası