Antalya'da Sahildeki Kabinlere Giren Genç Kızları Gizlice Fotoğraflayan Sapık Yakalandı

TAKİP ET

Konyaaltı sahilindeki kabinlere giderek üstünü değiştiren genç kızların fotoğrafını çeken Mustafa A., çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı.

Bugün öğle saatlerinde Konyaaltı sahiline giden bir kadın, kabine yaklaşan bir erkeğin kabindeki kızları gizlice çektiğini fark etti. Kabindeki kızları uyaran genç kadın, fotoğraflarını çeken kişiyi gösterdi. Durumu öğrenince fotoğrafları çeken Mustafa A.'nın yanına giden genç kızlar, Mustafa A. ile tartışmaya başladı. 

Mustafa A., genç kızlarının tepkisinin üzerine olay yerinden kaçtı. Ancak kızların çığlıkları üzerine Mustafa A.'nın peşine düşen vatandaşlar sapığı kısa sürede yakaladı. 

Kendisini kovalayan gençler tarafından yakalanan Mustafa A., polis ekiplerine teslim edildi. 

Adliyeye Çıkacağız, Bunu Salacaklar 

38 yaşında bir adamın tacizine maruz kalan 17 yaşındaki genç kız, olayın ardından gözyaşları içerisinde ailesini arayarak şikayetçi olsa da adama hiçbir şey olmayacağını söyleyerek  "İlk etapta fark etmedim. Bize bir kadın söyledi. Adliyeye çıkacağız, bunu salıverecekler" dedi.

Mustafa A.'yı yakalayan gençlerden biri ise "Biz burada oturuyorduk. Birden yaygara koptu, bir adamı kovalıyorlardı. Sonra biz de kovalamaya başladık. Kızlar da ağlıyordu ve çok üzgündüler. Adamı yakalayıp cep telefonuna baktığımızda, kızların fotoğraflarını ve videolarını çektiğini gördük.

Sahilde ve kabinde çekmiş. Zaten birçok insanın fotoğrafı vardı. Kabinin altından elini uzatıp görüntüleri çekmiş. Biz de yakalayıp polise teslim ettik" diye konuştu.

Genç kızların şikayeti üzerine olay yerine gelen polis, Mustafa A.'yı gözaltına aldı.

antalya konyaaltı kabin sahil fotoğraf mustafa polis gözaltı