Antalya'da Tecavüz Edilen 2 Aylık Buzağıyı Haluk Levent Satın Aldı

TAKİP ET

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Gasım Erdoğan isimli sapık şahıs tarafından tecavüz edilen 2 aylık buzağı ile annesi, sanatçı Haluk Levent tarafından satın alındı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde hayvancılık yapan Abdulkerim Gürbüz, 9 Ağustos günü hayvanlarına yem ve su vermek için ahıra gitti. Ahırın kapısının açık olmasından şüphelenen Gürbüz, içeri girdiğinde Gasım Erdoğan'ın 2 aylık buzağıya cinsel saldırıda bulunduğunu gördü.

Ahıra giren Gürbüz'ü gören Gasım Erdoğan, panikleyerek indirdiği pantolonunu çekmeye çalıştı.

Gürbüz'ün şikayeti üzerine jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Gasım Erdoğan, ifadesinde suçlamayı kabul etmedi. Şüpheli, kümes hayvanlarına zarar veren köpeğe bakmak için ahıra girdiğini ileri sürdü. Şüpheli Gasım Erdoğan'dan ve buzağıdan alınan örnekler ise Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı'na gönderildi. Gelen sonuçlarda Gasım Erdoğan'ın DNA'sıyla buzağıdan alınan DNA'nın uyumlu olduğu belirlendi.

Konuyu inceleyen Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Gasım Erdoğan'ın 'mala zarar verme' suçunu işlemediğini, Hayvanları Koruma Kanunu'na göre idari para cezasıyla cezalandırılmasına, kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Karara, buzağının sahibi Abdulkerim Gürbüz ve hayvanseverler tepki gösterdi.

Konudan haberdar olan sanatçı Haluk Levent ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Haluk Levent, cinsel saldırıya uğrayan buzağı ve annesini sahibiyle görüşerek alıp boğa Ferdinand'ın da bulunduğu çiftliğe göndereceklerini açıkladı.

Haluk Levent, paylaşımında, "Buzağının sahibi ile görüştük. Sürecin takipçisi olacağız. Bir hayırseverimiz de destek oldu. Buzağı ve annesini Ferdinand'ın çiftliğine gönderiyoruz. Orada mutlu bir şekilde yaşayacaklar" dedi.

antalya tecavüz edilen buzağı 2 aylık buzağı tecavüz antalyada buzağıya tecavüz eden gasım erdoğan haluk levent sahip çıktı antalyada 2 aylık buzağıya tecavüz izmire götürdü ahbap platformu haluk levent ahbap platfor