Anüsüne Top Mermisi Sıkışan Kişi Acile Gitti; Patlama İhtimaline Karşın Hastane Tahliye Edildi

TAKİP ET

Fransa'da, seksen sekiz yaşında bir adam anüsüne mermi saplanmış halde Toulon'da bir hastaneye gitti. Patlama riskine karşın, hastane yönetimi binayı kısa süreliğine boşalttı.

Fransa'nın güneydoğusundaki Toulon'daki bir hastanede nadir görülen bir olay meydana geldi. Yerel bir gazetenin haberine göre 88 yaşındaki bir kişi, anüsüne 2. Dünya Savaşı'ndan kalma top mermisi sıkıştığı şikayetiyle hastaneye geldi. 

Şikayetin doğru olduğu belli olduktan sonra hastane acil duruma girdi ve Cumartesi gecesi mayın temizleme ekipleri hastaneye yönlendirildi.

Gazetenin haberini doğrulayan hastane yönetiminden Yann Le Bras, "Cumartesi akşamı saat 21:00'dan 23:30'a kadarki zaman diliminde mayın temizleme ekiplerinin müdahalesini ve yetişkin ile çocuk acil servislerinin tahliyesini gerektiren bir olay yaşandı. Top mermisinin patlama olasılığına karşı her türlü önlemi aldık" dedi.

Acil servisteki bir hastane çalışanı gazeteye "Bir elma, bir mango, hatta bir tıraş bıçağı bile gördük. Olmaması gereken bölgelere yerleştirilmiş olağandışı nesneler bulmaya alışkınız. Ama bir top mermisi? Asla!"  şeklinde konuştu. 

Merminin çıkarılması için ameliyata alınan hastanın rektumundan 20 santimetre uzunluğunda ve 5-6 santimetre kalınlığındaki top mermisi başarıyla çıkarıldı. 88 yaşındaki adamın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

anüs top mermisi gülle fransa toulon