Apartman Dairesinde Mangal Yapan İranlı Kadın, Rahatsız Olan Komşusuna Saldırdı

TAKİP ET

İstanbul Şişli'deki bir apartmanda, gece vakti mangal yapan İran uyruklu alt komşusunu şikayet eden adam saldırıya uğradı.

Durumu Ekşisözlük'te duyuran vatandaş 22 Mart gece 01.00 sıralarında kendi evinin içinde yoğun duman ve yüksek gürültüler nedeniyle uyandığını ve alt kaltta mangal yapıldığını fark ettiğini belirtti.

Önce gidip uyarmayı ancak daha sonra polisi arayarak durumu belirttiğini ifade eden vatandaş, yarım saat sonra gelen bekçinin geldiğini söyledi. 

Bekçinin uyarısına rağmen İran uyruklu kadın mangal yapılmadığını ve gürültü yapmadıklarını iddia etti. Bekçi ise buna karşılık "Dumanı ben de alıyorum, bu saatte yüksek sesle konuşamazsınız" dedi.

Bekçi ve kadın arasındaki münakaşa bir süre daha devam edince İran uyruklu kadın vergi verdiğini, oturma izni olduğunu söyleyerek üst komşusunun sorunlu olduğunu da söyledi.

Bekçiye vatandaştan şikayetçi olduğunu söyleyen İranlı kadın "Hadi birlikte onun kapısına gidelim" dedi. Bekçi ise "Böyle bir şey yapamazsınız bir şikayetiniz varsa karakola gidin" dedi.

Bekçi en sonunda gidince İran uyruklu kadın yanında bir erkekle vatandaşın kapısına giderek hakaretler yağdırmaya başladı.

Vatandaşı rezil edeceğini, alçak olduğunu ve ona göstereceğini söyleyip sürekli olarak "Sen kimsin" diye bağıran İranlı kadın vatandaşın üzerine yürüdü. Ancak yanındaki erkek ve daha sonra gelen şahıslar onu tutup uzaklaştırdı.

Vatandaş ise polisi arayıp tekrar durumu anlattı. 

"Sadece kendi adıma değil ülkem adına da endişeleniyorum." diyen vatandaş "Rahatsız ettiği için özür dileyeceğine 'neden polisi aradın' diye üzerinize saldıran bir anlayışın şehirlerimizde yayılması maalesef bu tip olayları sıradan hale getiriyor, getirecek." ifadelerini kullandı. 

iranlı iranlı kadın saldırı vatandaşa saldırı iranlı kadının saldırısı